Ingezonden persbericht


Almelo, 14 november 2005.

Inschrijving Autdoor SUV Herfst Event groot succes

De belangstelling voor het Autdoor SUV Herfst Event is overweldigend. Op zondag 20 november 2005 om 09.30 uur start dit evenement vanaf de Autdoor SUV vestiging in Almelo. De inschrijving is half okotober gestart en het aantal ingeschreven SUV's heeft inmiddels de vijfendertig al overschreden. De inschrijving sluit op donderdag 17 november om 12.00 uur.

Wat vooral opvalt is de enorme diversiteit in SUV's. Zo zijn er in het deelnemersveld o.a. VW Touraeg, Porsche Cayenne, Infinity FX, Hummer H3 en Mercedes ML te vinden. Ook nemen er diverse Range Rovers, Kia Sorento's en Nissan's X-Trail deel aan de GPS tocht.

Tijdens het Autdoor SUV Herfst Event zal een route door het Twentse landschap worden verreden, deels door middel van een normale routebeschrijving, maar voor het grootste gedeelte middels een GPS coördinaten tocht. De route is voor dertig procent verhard en voor zeventig procent uitgezet over de vele zandpaden, gravelwegen en andere onverharde routes die het Duits-Twentse grensgebied rijk is.

Autdoor eigenaar Niels Oude Luttikhuis: "Vanuit onze SUV rijders kregen we de vraag of het mogelijk was eens onder begeleiding onverharde routes te verkennen. Dat er belangstelling voor was hadden we al begrepen, maar dat er zoveel reacties zoude komen heeft ons ook enigszins verrast."

Op de website van Autdoor (www.autdoor.nl) kan men zich tot donderdag 17 november inschrijven voor het Autdoor SUV Herfst Event. Ook SUV rijders die hun auto niet bij Autdoor hebben gekocht kunnen zich inschrijven voor het Autdoor Herfst Event.

Nogmaals aan het woord Niels Oude Luttikhuis: "Op deze manier kan iedereen kennis maken met ons bedrijf, wij leveren niet alleen nieuwe en gebruikte SUV's van de merken Kia, Chevrolet, Hummer en Infinity tegen scherpe prijzen maar wij leveren op alle vestigingen van de Auto Unie Groep in Enschede, Hengelo en natuurlijk Almelo ook professionele service voor alle merken terreinauto's en luxe SUV's."

Voor geïnteresseerden zonder SUV is er de mogelijkheid de SUV's na het event te bewonderen op de eindlokatie. De eindlokatie is te vinden op de Autdoor website www.autdoor.nl.

Deelnemerseisen:
Soort auto: SUV
Aandrijving: 2 of 4 wielaangedreven
Bouwjaar: 1998 - 2005
Team grootte: 2 tot 5 personen per auto
Merk/Type: Infinity, Kia, Hummer, Mercedes, BMW, Toyota (Landcruiser), Lexus (RX300), Hyundai, Chrysler/Jeep, Dodge, VW Touraeg, Porsche Cayenne, Volvo XC90, Ford Explorer, Nissan Pathfinder, etc