Gemeente Geldrop-Mierlo



Publicatie 14 november 2005

DE SINT IS WEER IN GELDROP-MIERLO!

Zondag 13 november kwam Sinterklaas weer aan in Geldrop én in Mierlo. In het stralende zonnetje werd hij verwelkomd door veel enthousiaste kinderen! In Mierlo, waar deze foto is gemaakt, maakte Sinterklaas een ritje in een fraaie koets. Burgemeester Donders, die ook in de koets zat, liet de Sint zien hoe mooi het is in onze gemeente. En natuurlijk merkte de Goedheiligman ook meteen dat er hier heel veel leuke en lieve kinderen wonen!

Publicatie 14 november 2005
Publicatie 14 november 2005
CADEAU-IDEE VOOR DE FEESTDAGEN

Het duurt niet meer zo heel langDan is het Sinterklaas en Kerstmis. Elk jaar moet u weer nadenken over een origineel cadeauDe gemeentevlag en het boek Mierlo, van oorsprong tot heden zijn speciaal voor de komende feestdagen weer in de verkoop gegaan. Misschien een leuk idee om de vlag en/of het boek aan iemand cadeau te geven?

De gemeentevlag van Geldrop-Mierlo, in formaat 100 x 150 centimeter is geschikt voor een vlaggenmast aan een gebouw of huis en kost 12,50. De vlag is aan te schaffen bij de gemeentehuizen in Geldrop en Mierlo. Betaalt u dan alstublieft contant en gepast, want de balies beschikken niet over wisselgeld.

BOEK
Het geschiedenisboek over Mierlo, is verkrijgbaar aan de receptiebalie van het gemeentehuis in Mierlo. Het boek kost 22,50 en iedereen wordt verzocht dit bedrag contant en gepast te betalen omdat er geen wisselgeld aanwezig is bij deze balie. De receptiebalie is elke ochtend van 9.00 -12.30 uur geopend.

U kunt het boek eveneens kopen bij de Bruna in Mierlo en bij Boekhandel Van Grinsven in Geldrop.

Publicatie 08 november 2005

Publicatie 01 november 2005

SIRENE GEPLAATST OP RAAMVELD GELDROP

De sirene die voorheen op de Jan Carstenszweg stond, is verplaatst naar het Raamveld in Geldrop. In geval van rampen en calamiteiten wordt u door deze sirene gewaarschuwd. Elke eerste maandag van de maand wordt de sirene getest om 12.00 uur. De eerste test vindt plaats op maandag 7 november aanstaande.