2e persbericht van maandag 14 november 2005

Eindhoven 14-11-2005 - Berichten uit de regio

Helmond: Inbraak in woning

In de nacht van zondag op maandag is ingebroken in een woning aan de President Rooseveltlaan. De achterdeur is opengebroken en uit de woning zijn een schilderij, enkele beeldjes en borden en een tas met ruim 500 euro weggenomen.

Helmond: Twee computers weggenomen uit school

In het afgelopen weekend is ingebroken in een school aan de Theo Driessenhof. Er zijn enkele ramen opengebroken. Twee computers met beeldschermen zijn weggenomen.

Helmond: Man aangehouden na bedreigen politieman

Op de Harmoniestraat is maandag om 8.50 uur een 39-jarige Helmonder aangehouden. De man had een politieman verbaal bedreigd. Dat gebeurde na een conflict op een school in Helmond waar onenigheid was ontstaan tussen de schooldirectie en de verdachte en zijn dochter. De politieman was daar ter assistentie geroepen. De man is ingesloten.

Lieshout: Motorrijdster gewond bij aanrijding

Bij een verkeersongeval op de kruising Beemdkant Provincialeweg is maandag om 13.45 uur een 33-jarige vrouw uit Milheeze gewond geraakt. Zij reed met haar motor over de Provincialeweg, een voorrangsweg, toen vanuit de Beemdkant een 77-jarige vrouw uit Beek en Donk met haar fiets plotseling de weg overstak. De vrouw uit Milheeze kwam ten val. Zij is met onbekend letsel in het ziekenhuis opgenomen.