Peter Ventress benoemd tot directievoorzitter van Buhrmanns Divisie Office Products Europa

AMSTERDAM - 14-11-2005

Buhrmann NV kondigde vandaag aan dat Peter Ventress (44) per 14 november benoemd is tot Directievoorzitter van Buhrmanns Divisie Office Products Europa. Hij zal rapporteren aan Buhrmanns bestuursvoorzitter en CEO Frans Koffrie.

De heer Ventress voegt aanzienlijke leiderschapservaring toe aan het Europese managementteam. De afgelopen drie jaar was hij als President verantwoordelijk voor Corporate Express Canada. Onder zijn leiding heeft het bedrijf jaar op jaar omzet en winstgroei geboekt.

De heer Ventress trad in 1999 in dienst bij Buhrmann als Director Générale France van de voormalige Paper Merchanting Divisie. In oktober 2001 werd hij benoemd tot Regional Vice President van de Divisie Office Products Europa, waarna in januari 2003 zijn benoeming in Canada volgde. Voordat de heer Ventress in dienst trad bij Buhrmann was hij Managing Director van Guppy Paper Ltd. in het Verenigd Koninkrijk.

Als Directievoorzitter van de Divisie Office Products Europa zal de heer Ventress werken vanuit het hoofdkantoor van Buhrmann in Amsterdam. Met circa 3.600 medewerkers in 12 Europese landen, vertegenwoordigde de Divisie in 2004, met een totale omzet van EUR 911 miljoen, 16% van Buhrmanns inkomsten.
Wij wereldwijd in 18 landen actief zijn?
Wij wereldwijd in 18 landen actief zijn?
copyright Buhrmann 2005 - Lees de disclaimer