BNN

KATJA EN BRIDGET VECHTEN HET UIT OP TELEVISIE

Op maandag 14 november start BNN om 21.40 uur tot 22.20 uur met een gloednieuw programma waarin Katja en Bridget voor de laatste keer samen te zien zijn. Dit keer geen vriendinnen of partners in crime zoals bij Lijst 0, maar een strijd tussen twee kemphanen. In het programma Katja vs. Bridget nemen de twee BNN-presentatrices het in een duel tegen elkaar op. Wie is de grootste kindervriend, wie is de sterkste en bovenal wie is het grappigst?

Iedere aflevering krijgen de dames een opdracht die ze zo goed mogelijk moeten volbrengen. Dit zijn zowel mentale als lichamelijke uitdagingen. Aan het einde van de competitie - waarin echt alles is geoorloofd - beslist een per aflevering wisselende jury wie van de dames de opdracht het best heeft uitgevoerd en zich winnaar van de aflevering mag noemen.

De afgelopen jaren hebben Katja en Bridget vaker samen programma s gepresenteerd waaronder: Lijst 0, BNN presenteert AVRO s Sterrenslag en de BNN Family. Maar in het nieuwe BNN-programma Katja vs. Bridget is alles anders. Hier spelen ze niet met elkaar, maar strijden ze om wie de beste is.