Eindelijk compleet Nederlands standaardwerk technische analyse

Keyword info systems b.v.

Eindelijk een compleet Nederlands standaardwerk over technische analyse.

Keyword, een Delftse uitgever van software en boeken voor actieve beleggers, presenteert een aantal nieuwe titels, die vanaf maandag 14 november in de boekhandel zullen liggen.

Technische analyse is niet meer weg te denken uit de dealingrooms. Maar ook onder particuliere beleggers wordt het maken van koersprognoses door historische koersen te bestuderen, steeds populairder. In de Verenigde Staten zijn talloze boeken verschenen op dit gebied, maar tot nu toe moesten beleggers in Nederland het doen met een handvol vertalingen van wisselende kwaliteit. Gelukkig is hierin met de komst van het boek 'Beleggen met technische analyse' van Harry Geels verandering gekomen. Nu is er ook een compleet Nederlands standaardwerk beschikbaar, geschreven door de hoofdredacteur van het blad 'Beleggers Belangen Technische en Kwantitatieve Analyse'. In 320 pagina's worden alle stromingen binnen de technische analyse beschreven en waar nodig kritisch onder de loep genomen. Met de bijgeleverde cd-rom kunnen de in het boek behandelde technieken op de eigen computer worden toegepast door middel van Excel-rekenbladen. Ook nieuw in dezelfde reeks is het boek 'Twaalf indicatoren getest'. En al eerder verscheen 'Ontwerpen en Toepassen van Tradingsystemen'.

Met het stijgen van de AEX-beursbarometer stijgt ook de behoefte aan kwalitatief hoogwaardige, fundamentele informatie over aandelen. Samen met de toonaangevende beursinformatieleverancier Tijd Beursmedia geeft Keyword het boek 'Overzicht van de Nederlandse Beursfondsen 2006' uit, - 220 pagina's met beursprofielen, cijfers en verwachtingen. Deze uitgave bevat ook de top-20 beursfondsen van België en de top-40 van Frankrijk.

Nieuwe titels:

- 'Beleggen met technische analyse', ISBN 90 77553 03 7, prijs 59,00
- 'Overzicht van de Nederlandse Beursfondsen 2006', ISBN 90 77553 05 3, prijs 19,90
- 'Twaalf indicatoren getest', ISBN 90 77553 04 5, prijs 25,00

Reeds verschenen:

- 'Ontwerpen en Toepassen van Tradingsystemen', ISBN 90 77553 01 0, prijs 59,00


Noot voor de redactie (