Ingezonden persbericht

Onderwijsorganisatie VOS/ABB van start met SuperOffice CRM

'S-HERTOGENBOSCH, 20051114 -- Op 1 november jl. is onderwijsorganisatie VOS/ABB in Woerden van start gegaan met SuperOffice CRM. De ontwikkeling in het onderwijs segment vereist van alle spelers op die markt een snelle omslag naar een klantgerichte organisatie. Uit de totale scan van de organisatie en de huidige processen bleek dat een aanmerkelijke verbetering op het gebied van professionalisering, efficiency, effectiviteit en klantgerichtheid mogelijk was.


Voorafgaand aan de implementatie van SuperOffice CRM bij VOS/ABB zijn door onze gecertificeerde partner People-force de belangrijkste businessprocessen, de integratie van front- en backoffice (AccountView) en het opzetten en inrichten van productbeheer in kaart gebracht. Daarnaast is tevens een belangrijk stuk veranderingsmanagement doorgevoerd. Het complete project heeft de naam Rocket (Relatiebeheer Onder Controle, Klant Echt Tevreden) gekregen. Op dit moment worden alle negentig gebruikers getraind en daarna zal People-force zich gaan toeleggen op de vervolgstappen in dit traject.

Over VOS/ABB
VOS/ABB is de vereniging voor bestuur en management in het openbaar en algemeen toegankelijk onderwijs welke in voortdurende wisselwerking staat met de veranderingen in de maatschappij en zo nodig ook richting daaraan geeft. VOS/ABB
is één van de grootste werkgeversorganisaties in deze branche en behartigt de belangen van circa 2.800 scholen met 800.000 leerlingen en is in navolging van het Bureau Katholiek Onderwijs de tweede grote werkgeversorganisatie in deze sector die met de professionele hulp van People-force gebruik maakt van de software van SuperOffice en AccountView voor de ondersteuning van de belangrijkste businessprocessen.




SuperOffice Benelux B.V.