Ingezonden persbericht

Support Net exclusief partner ShoreTel Intelligent Phone systems

AMSTERDAM, 20051114 -- Support Net, Internet Service Provider voor bedrijven en gevestigd in Amsterdam, maakt bekend dat het een exclusief contract gesloten heeft met ShoreTel inc. uit Sunnyvale California, voor de verkoop, installatie en onderhoud van IP Telephony producten op de Benelux markt.


ShoreTel vervaardigt intelligente en gedistribueerde IP Telephony systemen. Vanaf de start van de ontwikkeling in 1996, heeft ShoreTel een "puur" Voice over IP systeem ontworpen, dat wordt gekenmerkt door gemakkelijke installatie, onderhoud en uitbreidbaarheid en kent een gedistribueerd model. ShoreTel is zeer succesvol in de Verenigde Staten. ShoreTel richt zich nu op de Europese markt met Support Net als één van hun eerste partners.

"ShoreTel apparatuur is modern, echte IP Telephony, gedistribueerd en geschikt voor kleinere tot zeer grote bedrijven. Het heeft een zeer hoog gebruiksgemak en is makkelijk te onderhouden. Deze eigenschappen maken hen onderscheidend van veel systemen die we al kennen, en geven ons zeer veel vertrouwen dat we een belangrijke partner in huis hebben gehaald." aldus Ramon Lenssen, Sales Director van Support Net.

"For the second year in a row, IT professionals in the VoIP trenches ranked ShoreTel ahead of the voice and data behemoths in every category. ShoreTel also had by far the highest success rate in customer side-by-side comparisons: 87% of companies who considered ShoreTel purchased a ShoreTel system while the remaining 13% had not made a purchase decision yet. "Be worried if you're a vendor in competition with ShoreTel!" Nemertes states."

Bron: Convergence: Reality at last, Nemertes Research, November 2004

Support Net
Support Net is sinds 1993 actief als Internet Service Provider voor de zakelijke markt in Nederland. Met de nadruk op innovatie, service en flexibiliteit is Support Net door de jaren heen gegroeid in deze markt en door het leveren van IP Telephony diensten van ShoreTel, in combinatie met IP-VPN en CPS heeft het bedrijf ook nu weer een zeer aantrekkelijk product portfolio voor de zakelijke markt.


Voor meer informatie:
Support Net B.V.
De heer Ramon Lenssen
Tel: +31 20 5979797
www.support.net