Politie Zuid-Holland-Zuid

15/11 Alblasserwaard en Vijfheerenlanden

15-11-2005 - Persberichten District II

BESTOLEN
ALBLASSERDAM - Vrijdagmiddag 11 november is een vrouw uit Alblasserdam bestolen van haar boodschappen. De vrouw had haar fiets met fietstassen gestald tegen een muur nabij een notariskantoor aan het Wilgenplein. Omstreeks 16.45 uur heeft de vrouw haar boodschappen in de fietstassen gestopt en liep nog even het Makadocenter binnen om een laatste boodschap te halen. Toen zij na ongeveer 15 minuten terugkwam waren de boodschappen en fietstassen verdwenen. Wellicht zijn er mensen die gezien hebben dat de fietstassen weggenomen werden. Zij worden verzocht contact op te nemen met de politie in Alblasserdam via telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief).

GEVALLEN
BLESKENSGRAAF- Een 54-jarige man uit Gouda is gewond geraakt na een val. Dit gebeurde op maandagmorgen 14 november 2005 omstreeks 10.45 uur. De man was werkzaam op de 2e verdieping van een bouwlocatie van een zorgcentrum aan de Kerkstraat. Hij trok aan een compressorslang om deze te verplaatsen. Hij verloor daarbij zijn evenwicht en viel naar beneden. Hij kwam op de 1e verdieping op een muurtje terecht. Hij liep vermoedelijk inwendig letsel op en had rugklachten. De man werd per ambulance overgebracht naar het Albert Schweitzerziekenhuis te Dordrecht. De traumahelikopter was gewaarschuwd, maar deze werd teruggeroepen. De arbeidsinspectie stelt een onderzoek in naar de oorzaak van het ongeval.

AANRIJDING
GORINCHEM- Op maandagmorgen 14 november 2005 omstreeks 11.00 uur vond op de Nieuwe Wolpherensedijk een aanrijding plaats tussen een personenauto en een snorfiets. Een personenauto, bestuurd door een 57-jarige man uit Gorinchem, sloeg linksaf om de parkeerplaats van een bouwmarkt op te rijden. Hij zag daarbij een 76-jarige snorfietser uit Werkendam die over het fietspad reed in de richting van de Rijksweg, over het hoofd. Een aanrijding volgde. De snorfietser kwam ten val en raakte gewond aan zijn been en schouder. Hij werd per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De snorfiets raakte licht beschadigd.