Ingezonden persbericht



- PERSBERICHT -

Telfort biedt gratis goal-alerts
Gratis live beelden van je favoriete Eredivisieclub

Amsterdam, 15 november 2005. Vanaf vandaag biedt Telfort tot 1 januari 2006 gratis goal-alerts. Telfort klanten ontvangen, na registratie op www.telfort.nl/goals, gratis foto's en video's van alle gescoorde goals van hun favoriete Eredivisieclub. Dus geen saaie sms-berichten, maar werkelijk de bal in de touwen. Normaal kosten de goal-alerts 2 euro per wedstrijd of 70 eurocent per bericht. Telfort klanten kunnen een sms met de tekst 'GOAL' sturen naar 1011, om te kijken of hun telefoon geschikt is voor deze gratis dienst. De actie is geldig tot 1 januari 2006.

De goal-alerts zijn onderdeel van Telfort Spot, de mobiele portal van Telfort naar het open internet. Via Telfort Spot kunnen consumenten onder meer muziek, ringtones, informatiediensten, goal-alerts, messaging services en wallpapers gebruiken en eenvoudig downloaden. Telfort Spot is beschikbaar via www.telfort.nl/spot en mobiel via wap.telfort.nl.

Meer informatie over de actie en algemene voorwaarden is terug te vinden op http://www.telfort.nl/goals. De actie is geldig van 15 november 2005 tot 1 januari 2006.

Profiel Telfort
Telfort is een zelfstandige en winstgevende aanbieder van mobiele telecommunicatie voor particuliere en zakelijke klanten. Telfort biedt kwalitatief goede producten tegen zeer scherpe prijzen. Hiervoor beschikt Telfort over een netwerk van hoge kwaliteit en stelt zij de klantenservice centraal voor haar 2,417 miljoen klanten. Telfort is een vitale organisatie die snel op marktontwikkelingen inspeelt. Vanaf zomer 2005 is Telfort de eerste operator in Nederland met een landelijk dekkend mobiel breedbandnetwerk. Telfort is per 4 oktober 2005 een dochter van KPN.
- EINDE PERSBERICHT -

Noot voor de redactie (