Elsevier Congressen

5e Rotterdamse Havendebat

De concurrentie in beeld.

Tijdens dit lustrumdebat neemt u een kijkje in de keuken van de concurrentie. Hoe gaat het eraan toe in de havens van Antwerpen, Amsterdam en Hamburg?

Jürgen Sorgenfrei, directeur Haven van Hamburg, Eddy Bruyninckx, directeur Haven van Antwerpen en Hans Gerson, directeur Gemeentelijk Havenbedrijf Amsterdam, vertellen waarin zij zich onderscheiden van de Haven van Rotterdam. En wat zij anders aanpakken. Hoe kijken zij aan tegen de Haven van Rotterdam. En wat kunnen wij van hen leren? Natuurlijk verwachten wij prikkelende statements van de andere havens want daarover gaat de zaal met elkaar in debat.

Dr. Peter de Langen, Haveneconoom aan Erasmus Universiteit Rotterdam en Victor Deconinck in zijn rol als aangever, staan opnieuw garant voor een levendig debat. Kopstukken uit de politiek, de wetenschap en het havenbedrijfsleven discussiëren onder hun deskundige leiding in een twee uur durend Lagerhuisdebat en dagen u uit ook uw stem te laten horen. Tijd dus voor een stevige gedachtewisseling op een goed gevulde maag. Daarom zal bij aankomst in Off_Corso vanaf 8.00 uur een flink ontbijt op u wachten.

Bestemd voor:
Iedereen die werkzaam is in of voor de (Rotterdamse) havengemeenschap: de sectoren opslag en distributie, overslag en transport, handel, industrie, zakelijke dienstverlening en overheden en adviseurs.

Datum, tijd, locatie en routebeschrijving:
Woensdag 16 november 2005 te Rotterdam

Het ontbijt start om 08.00 uur. Het bedat begint om 09.00 uur en eindigt om 11.30 uur.
De routebeschrijving en bevestiging worden minimaal 3 weken voor aanvang van het debat verstuurd.

Klik hier voor uw routebeschrijving

Kosten:
De kosten voor deelname aan dit debat bedragen 95,- (excl. BTW) per persoon.

Contact:
Heeft u vragen of opmerkingen m.b.t. het programma, neemt u dan contact op met Marlies van Wunnik, projectleider, telefoon 070-441 57 55.

Klik hier om u in te schrijven

Uw profileringsmogelijkheden:
Tijdens dit debat bestaat de mogelijkheid om de activiteiten van uw organisatie te presenteren door middel van een stand of sponsoring. Voor meer informatie of voor een overzicht van de promotiemogelijkheden kunt u contact opnemen met Suzan Kuiper , telefoonnummer 070 - 441 57 22.

.