Gemeente Den Haag

oktober (2005)
Asfalteren juliana van stolberglaan

(31 oktober)

Op woensdag 16 en donderdag 17 november a.s. wordt de Juliana van Stolberglaan opnieuw geasfalteerd. Het gaat om de hoofdrijbaan tussen de Prinses Beatrixlaan en de Louise Henriëttestraat. Tijdens de asfaltering is de Juliana van Stolberglaan afgesloten voor het autoverkeer in de richting van de Laan van Nieuw Oost-Indië (stad uit). De werkzaamheden zijn vrijdagochtend 18 november gereed.

Voorbereidende werkzaamheden
Voorafgaand aan de asfaltering worden vanaf vandaag voorbereidende werkzaamheden uitgevoerd. De weg wordt hiervoor niet afgesloten maar wel versmald. Het verkeer kan hier hinder van ondervinden.

Asfalteren
Het asfalteren gebeurt van woensdag 16 november vanaf 06.00 uur tot en met vrijdagochtend 18 november 06.00 uur. Tijdens het asfalteren is de Juliana van Stolberglaan afgesloten voor het autoverkeer in de richting van de Laan van Nieuw Oost-Indië (stad uit). Autoverkeer wordt omgeleid via de Prinses Beatrixlaan, Schenkkade en de Laan van Nieuw Oost-Indië of via de Prins Clauslaan, Bezuidenhoutseweg en de Laan van Nieuw Oost-Indië. Fietsers en voetgangers kunnen hun weg langs het werk gewoon vervolgen.

Meer informatie
Meer informatie over het wegonderhoud in Den Haag is te vinden op internet: www.denhaag.nl/wegonderhoud.