Fontys


Urban Dance voor aankomende technisch bedrijfskundigen

Fontys Hogeschool Bedrijfskunde en Logistiek Eindhoven organiseert op woensdag 16 november een Urban Dance feest voor alle scholieren die misschien geĂŻnteresseerd zijn in de studie Technische Bedrijfskunde. Locatie voor het feest is discotheek Liquid in Eindhoven, hoofdgast van de avond is DJ Chuckie.

Iedereen die een havo of vwo opleiding doet met de profielen E&M, N&T of N&G of een mbo4 studie volgt is welkom op het feest. Belangstellenden voor het feest moeten zich van te voren aanmelden via www.fontys.nl/urbandance . Zij krijgen dan twee gratis toegangsbewijzen die tevens goed zijn voor twee gratis consumpties per persoon. Het programma start om 19.30 uur en duurt tot 24.00 uur, na 20.30 uur wordt de deur gesloten. De gehele avond staan studenten van Technische Bedrijfskunde klaar om alle vragen van de gasten te beantwoorden. De muziek tijdens het feest wordt verzorgd door DJ Chuckie, winnaar van de Dutch Urban Award 2005 van TMF. De oorspronkelijk uit Paramaribo afkomstige Chuckie draaide al op grote feesten als Dance Valley, Innercity en Heineken Fast Forward.

Technische Bedrijfskunde in Eindhoven is een managementopleiding georganiseerd rondom de thema's mens, organisatie, techniek en economie. Studenten worden opgeleid voor managementfuncties in het bedrijfsleven, de zorg, het toerisme, de zakelijke dienstverlening, de politie en vele andere. Het is tweede keer op rij dat de opleiding kiest voor een feest als aanvulling op de normale open dag en meeloopdagen.