Persuitnodiging

Senternovem3

Persuitnodiging

Staatssecretaris Pieter van Geel reikt prijzen duurzaam inkopen uit tijdens netwerkdag SenterNovem

Graag nodigen wij u uit voor de jaarlijkse netwerkbijeenkomst van SenterNovem over duurzaam inkopen op woensdag 16 november a.s. Tijdens deze bijeenkomst zal staatssecretaris Pieter van Geel van Milieu de aanmoedigingsprijs en de prijs voor het beste duurzaam inkoop initiatief 2005 uitreiken. Ook zal hij nader ingaan op de doelstelling van de rijksoverheid: in 2010 moeten alle departementen en haar agentschappen 100 procent duurzaam inkopen.

De netwerkdag over duurzaam inkopen vindt plaats op woensdag 16 november, van 9.00 tot 17.30 uur in het provinciehuis van de provincie Utrecht, Pythagoraslaan 101 in Utrecht. Bij binnenkomst kunt u zich melden bij de registratiebalie van SenterNovem. Voor meer informatie over het programma verwijzen wij u graag naar www.senternovem.nl/duurzaaminkopen

Het programma Duurzaam Inkopen
De netwerkdag over duurzaam inkopen is een initiatief van het programma Duurzaam Inkopen, dat wordt uitgevoerd door SenterNovem. Het Ministerie van VROM wil dat overheidsorganisaties bij inkoopbeslissingen rekening houden met sociale en milieu aspecten. Het programma Duurzaam Inkopen moet dit stimuleren.

Programma Duurzaam Inkopen
SenterNovem
Voor vragen over deze dag kunt u contact opnemen met Christine Weijs, telefoon: 030 239 37 54