Llink


The Great Warming

Age of Uncertainty

uitzending(en)

wo 16 november 2005 van 23:55 uur tot 00:40 uur op NED3

deze aflevering

In de tweede aflevering 'De eeuw van onzekerheid' worden de gevolgen van het 'business as usual'-scenario onder de loep genomen. Terwijl verschillende landen geconfronteerd worden met de gevolgen van het smeltende permafrost en onverwachte overstromingen, heerst aan de andere kant van de wereld grote droogte.

The Great Warming is een trilogie over de oorzaken en gevolgen van klimaatsverandering.

Uitzending gemist?
LLiNK heeft - afgezien van de eenmalige uitzending op televisie - geen rechten op de verdere verspreiding van de documentaire. Nabestellen of online bekijken is dus helaas niet mogelijk. Hiervoor kunt u terecht op www.thegreatwarming.com. Op deze website verder veel links, tips en fact sheets.

REACTIES

Berichten 1 tot en met 5 van totaal 16
1 2 3 4 volgende berichten >

Gerard Mulder

e-mail
13.11.2005 - 19:45 Het was weer zeer interesant jammer dat het zo laat op de avond is! Wat dit zouden meer mensen moeten zien!

Ineke 12.11.2005 - 00:24 komt er een herhaling op een vroeger tijdstip?

Jeroen 11.11.2005 - 20:51 Het is een oerinstinct van de mens om niet na te denken over dingen die te erg zijn om over na te denken. Dan voel je je namelijk klote en dat wil niemand. Ik denk dat de mensen die op deze site zeggen dat ze het niet eens zijn met deze documantaire te bang zijn om de waarheid onder ogen te zien.

martijn van Leeuwen

e-mail
11.11.2005 - 11:47 Eindelijk eens een omroep in Nederland die, in navolging van de BBC, serieus aandacht besteed aan het meest nijpende probleem voor de mensheid. Ik ben gelijk lid geworden. Blijkbaar moet Nederland eerst getroffen worden door een ramp a la New Orleans, voordat de Nederlandse politici en media wakker worden.