Gemeente Ameland


Nieuwsberichten


16-11-2005
Bouwen

Verleende bouwvergunning
U kunt schriftelijk bezwaar maken bij het college van B&W. De uiterste datum waarop u een bezwaarschrift kunt indienen staat achter de vergunning tussen haakjes vermeld.

* Horizonte Residence, reguliere bouwvergunning voor het plaatsen van een informatiebord op het perceel Camminghastraat 19 te Ballum. (23-12-2005)

* Horizonte Residence, reguliere bouwvergunning voor het plaatsen van een informatiebord op het perceel Nesserweg 1 te Ballum. (23-12-2005)

* P. Wijnberg en T. Metz, reguliere bouwvergunning 1e fase met vrijstelling van het bestemmingsplan, artikel 19 lid 1 WRO, voor het bouwen van een woning met berging op het perceel Paasduinweg te Buren. (23-12-2005)

* E. Visser, reguliere bouwvergunning met vrijstelling van het bestemmingsplan, artikel 19 lid 3 WRO voor het vernieuwen van de woning en winkel op het perceel J.W. Burgerstraat 10 te Hollum. (23-12-2005)

* S. de Vries, lichte bouwvergunning voor het bouwen van een garage/berging op het perceel Westerlaan 39 te Hollum. (23-12-2005)

* P. Veltman, lichte bouwvergunning voor het gedeeltelijk vernieuwen van de berging op het perceel Willibrordusstraat 14a te Buren. (23-12-2005)

* R. Uneken en P.A.M. de Jong, reguliere bouwvergunning voor het vergroten van een garage/bijgebouw op het perceel Hoge Miedeweg 5 te Nes. (23-12-2005)

* Maatschap Kooiker, reguliere bouwvergunning voor het vernieuwen van een recreatiewoning op het perceel Klein Vaarwaterweg 18 te Buren. (23-12-2005)

Aangevraagde bouwvergunning

* R. Spoelstra, reguliere bouwvergunning voor het plaatsen van een berging op het perceel Kloosterpad 4 te Buren.
* M. Gerritsma, reguliere bouwvergunning voor het bouwen van een recreatiewoning op het perceel Bosrand 46 te Buren.
* L.J. Overwijk, bouwvergunning 1e fase voor het vernieuwen/veranderen van het restaurant en het nieuwbouwen van een hotelaccommodatie op het perceel Yme Dunenweg 1 te Hollum.
* Dorpsbelang Buren, voor het plaatsen van een vogelkijkhut aan de noordkant van de zeedijk ten oosten van Buren.
* Dijkstra Plan- en Projectontwikkeling, reguliere bouwvergunning voor het oprichten van 4 woningen op een perceel aan de Johannes Bakkerstraat te Hollum.

Aangevraagde monumentenvergunning

* Horizonte Residence, voor het veranderen van een gaarkeuken op het perceel Nesserweg 1 te Ballum.

Verleende sloopvergunning
U kunt schriftelijk bezwaar maken bij het college van B&W. De uiterste datum waarop u een bezwaarschrift kunt indienen staat achter de vergunning tussen haakjes vermeld.

* Maatschap Kooiker, voor het slopen van de recreatiewoning op het perceel Klein Vaarwaterweg 18 te Buren. (23-12-2005)

Aangevraagde sloopvergunning

* D.J. de Vries, voor het slopen van de westgevel van de werkplaats op het perceel Zwaneplein 3 te Hollum.

* J.E.S. van Peer, voor het slopen van de recreatiewoningen op het perceel Kiekendiefsplek 228/229 te Ballum.

---

© 2005 Gemeente Ameland