Politie Zuid-Holland-Zuid

Supermarkt overvallen (vervolgbericht)

Dordrecht 16-11-2005 - De politie is druk bezig met het onderzoek naar de overval van een supermarkt. Deze gebeurde op woensdagmorgen 16 november 2005 iets voor 08.30 uur bij de winkel op het Admiraalsplein in Dordrecht. Twee verdachten die donkere kleding droegen liepen de supermarkt in. Zij bedreigden een caissière en namen geld mee. Hierna reden de twee verdachten weg in een personenauto. Even later vond de politie een donkergroene personenauto die mogelijk in gebruik was bij de overvallers. De auto stond op de Witte de Withstraat vlakbij een voetpad naar een school, achter in de straat bij de Van Speykstraat.

Getuigen gezocht
De politie zoekt nog steeds getuigen bijvoorbeeld mensen die iets zagen van het neerzetten van de auto in de Witte de Withstraat. Maar ook mensen die de twee overvallers voor of na de overval zagen in de buurt van de supermarkt. De getuigen kunnen bellen met de politie via het nummer 0900-8844 (lokaal tarief) en vragen naar de recherche in Dordrecht.

Na de overval nam de politie de personeelsleden en klanten mee naar het bureau voor opvang en het afleggen van getuigenverklaring. Het ging om ongeveer 10/15 personen.