Jefferson Wells benoemt Julian Ferrarese tot HR director

Jefferson wells

Persbericht

Jefferson Wells benoemt Julian Ferrarese tot HR director

Amsterdam, 16 november 2005, Julian Ferrarese (36) is benoemd tot HR director van de Nederlandse vestiging van het Amerikaanse Jefferson Wells, een onderdeel van de Manpower Company.

Bij Jefferson Wells is Ferrarese verantwoordelijk voor het volledige HR-beleid. Tot haar kerntaak behoort het werven en selecteren van financiële professionals met minimaal zeven jaar werkervaring op het gebied van internal audit en control, finance & accounting, en IT audit. Hiervoor werkte Ferrarese onder andere bij Robert Half Finance, Michael Page en de Heerema Group.

Over Jefferson Wells

Jefferson Wells, opgericht in 1995 als alternatief voor de traditionele accountantskantoren, beschikt over circa 2500 werknemers, verspreid over 44 vestigingen wereldwijd. De organisatie biedt diensten aan op het gebied van onafhankelijke internal audits, de beheersing van technologierisico s, belastingen en finance & accounting. Jefferson Wells werkt alleen met gecertificeerde werknemers in loondienst met een hoog, internationaal kennisniveau en minimaal zeven jaar werkervaring. Doordat Jefferson Wells geen partnermodel kent, geen goedkeuring verleent voor de jaarrekeningen en beschikt over een platte organisatiestructuur, hanteert de organisatie scherpe tarieven. Met het internationale netwerk bedient Jefferson Wells een belangrijk deel van de Fortune 500 bedrijven. Jefferson Wells speelt met het businessmodel in op een gat dat is ontstaan tussen de grote accountantskantoren en enkele nationale spelers. Jefferson Wells is onderdeel van de Manpower Company.


Noot voor de redactie,