Tech Data

ASUS kiest Tech Data als distributeur voor PC componenten, notebooks en PDAs

Utrecht, Nederland - 16 november 2004

Per 1 november 2005 heeft ASUSTeK Computer Inc. Tech Data Nederland aangesteld als een van haar distributeurs op de Nederlandse markt van ASUS PC componenten (moederborden, grafische kaarten, barebones), notebooks en PDAs.

"Als Europese organisatie, met grote slagkracht op zowel logistiek als sales & marketing gebied, is Tech Data voor ons een strategische partner om de groei van onze huidige positie in de markt te consolideren en verder uit te breiden. Wij kijken dan ook uit naar een succesvolle samenwerking met Tech Data", aldus Andee Hsu van de ASUS European Sales & Marketing Group.

Erwin Berkhuysen, Sales Director van Tech Data Nederland, is verheugd met de keuze van ASUS voor Tech Data: "Als marktleider in de componentenmarkt mag ASUS natuurlijk niet ontbreken in ons uitgebreide portfolio. De Tech Data componenten portfolio is met de toevoeging van ASUS componenten nu nagenoeg volledig. De afgelopen twee jaar hebben we in de markt de omzet van ASUS notebooks zien verdubbelen. We zien dan ook de vraag bij onze klanten om ASUS notebooks te leveren en we zijn verheugd dat wij nu aan deze groeiende vraag tegemoet kunnen komen.

Over Asus
ASUSTeK Computer Incorporate, is marktleider in de moederborden industrie en is een fabrikant van kwalitatief hoogwaardige desktop barebones, notebooks, servers, grafische kaarten, breedband modems, (draadloze) netwerk oplossingen, optical drives. ASUS heeft wereldwijd meerdere kantoren waar professionals werken aan innovatieve oplossingen voor consumenten en zakelijke gebruikers. ASUS neemt al sinds 1998 een prominente plek in op de lijst van BusinessWeeks InfoTech 100.