Politie Limburg-Noord

Negen tips na de uitzending De Gouden Tip van 15 en 16 november
Datum: 16-11-2005
Tijd bericht: 15:57
Plaats: Venlo / Maastricht
De uitzending van het Limburgs opsporingsprogramma De Gouden Tip op L1 televisie op dinsdag 15 en woensdag 16 november, heeft tot nu toe negen tips opgeleverd in drie van de vier behandelde zaken.

Met betrekking tot de woninginbraken in Venlo en omgeving zijn drie tips binnengekomen. Twee maal werd iets gemeld over verdachte personen en één melding betrof informatie over een voertuig. In het onderzoek naar de brand in de keukenstudio in Heerlen werd één tip ontvangen. Vijf tips kwamen binnen in de zaak van de mishandeling en beroving in Brunssum. Deze hadden betrekking op het aantal personen, welke in deze zaak naar voren komen, alsmede de scooter, waarmee de daders zich verplaatst hebben. Met betrekking tot de getoonde bewakingsbeelden uit Budel en Weert zijn helaas nog geen meldingen ontvangen.

Alle zaken staan met de getoonde foto's op website www.degoudentip.tv. Ook zijn de zaken daar in beeld en geluid te downloaden. Mensen die nog informatie willen doorgeven kunnen dat via telefoonnummer 0900 -- 8844 (lokaal tarief). De volgende uitzending van De Gouden Tip is op dinsdag 29 november.