Landstede


TAK en HulpRbij genomineerd voor Zwolse Onderwijsprijs

De jury van de Zwolse Onderwijsprijs heeft uit 47 ingezonden projecten, negen projecten geselecteerd die in aanmerking komen voor de Zwolse Onderwijsprijs. Per categorie zijn drie projecten genomineerd. Deze drie categorieën zijn: basisonderwijs, voortgezet onderwijs en beroepsonderwijs.

In de categorie basisonderwijs zijn projecten van de scholen de IJsselhof/Markesteen (ruimtevaartproject), de Octopus (ruimtevaartproject) en de Vrije School Michaël (sportcarrousel) genomineerd.

De projecten van het Agnietencollege (samenwerkingsproject), het Thomas a Kempis College (mediation door leerlingen) en het Thorbecke College (maatschappelijke stage) sprongen er uit in de categorie voortgezet onderwijs.

In de categorie beroepsonderwijs zijn de projecten van het CIBAP (project Mens- en Milieuvriendelijk Wonen), Deltion (wellness) en Landstede HulpRbij in de race voor de Zwolse Onderwijsprijs.

Op 24 november om 19.00 uur maakt wethouder Peter Pot bekend wie de winnaar is per categorie. Het winnende project is 1250.- waard. Daarnaast ontvangen zij de trofee die Afke Leoniek Kuyper ontworpen heeft voor de Zwolse Onderwijsprijs. De winnaar per categorie presenteert zijn of haar project. De band Muppet Stuff treedt deze avond op.

Thomas a Kempis College

HulpRbij