Gemeente Den Haag

november 2005
Stadsspeld voor dhr. Th. J.M. van Gaalen, dhr. H.G. Smit, dhr. J.A. de Ruiter en dhr. E.W.F. Bakvis(15 november)

Het college van burgemeester en wethouders heeft de Stadsspeld toegekend aan Theodorus Johannes Maria van Gaalen (56), Hendrik Gerardus Smit (41), Johannes Arie de Ruiter (63) en Eduard Willem Frederik Bakvis (51)

Deze vier heren ontvangen de onderscheiding vanwege hun jarenlange inzet als bestuursleden van het Buurtbeheerbedrijf Den Haag Zuid-West. Vanaf de oprichting van dit bedrijf zijn de vier heren vanuit bewonersorganisaties betrokken. Zij vormen het bestuur van wat eens een vrijwilligersorganisatie was, maar inmiddels is uitgegroeid tot een professionele organisatie met circa 50 medewerkers. Het Buurtbeheerbedrijf bestaat inmiddels 12,5 jaar en dankzij het onderhoud, het toezicht en de vele projecten uitgevoerd door de medewerkers zijn leefbaarheid en veiligheid in het stadsdeel Escamp aantoonbaar gestegen. De vier bestuursleden vormen de gedreven basis voor al dit werk.

Wethouder M. Norder (Ruimtelijke Ordening, Stedelijke Ontwikkeling en Wonen) reikt de Stadsspelden uit op woensdag 16 november om 17.15 uur in Multimedia Centrum 'de Post aan de Joan Blasiusstraat 100.