3 e persbericht van woensdag 16 november 2005

Eindhoven 16-11-2005 - Berichten uit de regio

Eindhoven: Politie ontdekt hennepkwekerij

In een flat aan de Franklin Rooseveltlaan is woensdagmiddag rond 12.25 uur een hennepkwekerij ontdekt. In de keuken trof de politie ongeveer 6.000 stekjes aan. De planten en de aanwezige apparatuur zijn in beslag genomen en vernietigd. Drie mannen die in de woning aanwezig waren zijn aangehouden. Het gaat om 28-jarige, 27-jarige en een 29-jarige Eindhovenaar. De drie zijn de cel in gegaan voor verder onderzoek.

Eindhoven: Snelheidscontroles

* Bij een snelheidscontrole op de Oirschotsedijk zijn woensdag tussen 10.15 en 13.00 uur 25 bekeuringen uitgeschreven. Er werden
1.060 voertuigen gecontroleerd. Op de Oirschotsedijk mag 80 km/u gereden worden. Er is geen hoogste snelheid gemeten.
* Tussen 14.30 en 16.30 uur vond op de Oirschotsedijk wederom een snelheidscontrole plaats. Deze keer werden 850 voertuigen gecontroleerd. Daarvan reden er 49 te hard. Er is geen hoogste snelheid gemeten.

Leende: Vrouw gewond bij eenzijdig ongeval

Woensdag rond 18.25 uur is op de Irislaan een 28-jarige vrouw uit Eersel gewond geraakt bij een ongeval. Zij reed in haar auto over de Irislaan in de richting van de A2 toen zij door nog onbekende oorzaak de controle over haar voertuig verloor. Zij reed tegen een houten paaltje. De vrouw is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

Son: Man aangehouden in ontmantelde hennepkwekerij

In zijn woning is Son is woensdag rond 11.10 uur een 26-jarige man aangehouden. Op de zolder van de woning trof de politie een kort geleden geoogste en ontmantelde hennepkwekerij aan. Er werden diverse restanten van hennepbladeren en henneptoppen aangetroffen. In de woning vond de politie ook 742 plantenbakken en een deel van de benodigde apparatuur. Dit is allemaal in beslag genomen en zal worden vernietigd. De 26-jarige man is de hoofdbewoner van de woning. Hij is ingesloten voor verder onderzoek.