Gemeente De Wolden


Zuidwolde, 11 november 2005

Persbericht/uitnodiging

Vier bomen voor het gemeentehuis

Woensdag 16 november om 13.30 uur planten Joke Vliegenthart (inwoonster van Zuidwolde), Annie ten Kate (raadslid), Ank van der Ziel (wethouder) en Daphne de Jong (ambtenaar) een boom voor het gemeentehuis in Zuidwolde. De vier bomen zijn door de medewerkers van de gemeente aangeboden ter gelegenheid van de opening van het gemeentehuis.

Ria Kort (voorzitter personeelsvereniging) bood het kado aan de gemeente aan: "De vier bomen vertegenwoordigen de vier krachten binnen onze gemeente. Ik denk hierbij aan de burger, de ambtenaar, de raad en het college. Alle vier hebben wortels in dezelfde grond en halen voeding uit dezelfde bodem. De bomen hebben samen meer kracht dan iedere boom afzonderlijk. Ze bieden bescherming aan degenen in onze gemeente die dat nodig hebben".

///////////////////////////////////

Noot van de redactie: U bent van harte welkom om bij het planten van de vier bomen. Aansluitend vindt de uitreiking van de ballonnenwedstrijd plaats. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met bureau voorlichting, tel. (0528) 378 239.


---- --