Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Uitnodiging lancering 'Arnhem Heart Safe City'


Graag nodigen wij u uit om aanwezig te zijn bij de officiële lancering van het project 'Arnhem Heart Safe City'. Het project houdt in dat op verschillende plaatsen in Arnhem defibrillatorapparaten, kortweg shockboxen, geplaatst worden. De aanwezigheid van een shockbox op drukbezochte locaties maakt het mogelijk dat omstanders snel en adequaat reageren op de hartstilstand van een slachtoffer. Dat maakt de stad aanzienlijk 'hart-veiliger'.

Inmiddels hebben verschillende ondernemers en organisaties een defibrillator aangeschaft en hebben we een mooi startpunt bereikt om het project officieel te lanceren. Een vertegenwoordiger van het College van B&W van Arnhem zal de eerste shockbox van het project onthullen. De bijeenkomst vindt plaats op woensdag 16 november om 16.00 in de vestiging van Essent in de Parktoren bij het Centraal Station Arnhem.

Medtronic, wereldleider op het gebied van medische technologie en initiatiefnemer van het project, zal een presentatie geven over de shockbox. Rob ten Hoedt, directeur van Vitatron, en Essent vertellen over hun participatie in het project. Wethouder Jantien Vlam zal namens de gemeente Arnhem de ondersteuning van het project toelichten.

Wij nodigen u van harte uit om hierbij aanwezig te zijn.

Mocht u vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met Marloes Borgman van Actorion Communicatie Adviseurs via telefoonnummer (026) 443 82 87.


---- --