Ingezonden persbericht


Oosterbeek, 7 november 2005

Politiek Sportcafé in café de Plantage

Op woensdag 16 november aanstaande organiseert LC Nederlands instituut voor lokale Sport en Recreatie van 10.30 tot 12.00 uur een Politiek Café in 'Café De Plantage' te Amsterdam.

Het debat staat onder leiding van de heer M. Daniel en handelt over de nieuwe Kabinetsnota 'Tijd voor Sport' en de consequenties voor de lokale overheid, alsmede de relatie tussen sport en de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2006.

Er is gekozen voor een vorm met een groep debaters aan tafel en een 'tweede ring' met daarin verschillende kamerleden en wethouders. Het tafeldebat wordt gevoerd door onze voorzitter de heer P. van der Velden (Burgemeester van Breda), de heer E. van Heijningen; Gedeputeerde van Zuid Holland namens IPO en mevrouw E. Terpstra als voorzitter van NOC*NSF. Namens de ministeries VWS en OCW zal worden deelgenomen door de heer drs. R. de Vries (Directie Sport) en de heer drs. R. Kerstens (DG Primair en Voortgezet Onderwijs).

Tevens zal de zaal interactief bij de discussie worden betrokken. De deelnemers in de zaal bestaan uit de achterban van LC: representanten van de lokale overheid en bedrijfsleden. Ook is een aantal relaties van LC uitgenodigd om bij dit debat aanwezig te zijn.

U bent van harte uitgenodigd om het debat bij te wonen. Wij stellen het zeer op prijs wanneer u uw komst uiterlijk 14 november aan ons meldt middels bijgaand formulier.

LC Nederlands Instituut voor lokale Sport & Recreatie Postbus 103
6860 AC Oosterbeek
Tel: 026 - 339 64 10
Contactpersoon: Pien Wils of Dille Kamps

Antwoordformulier

Politiek Café

Over de nieuwe Kabinetsnota 'Tijd voor Sport' en de consequenties voor de lokale overheid en de relatie tussen sport en de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2006.

Dit formulier uiterlijk 14 november 2005 retourneren aan LC:

Fax: 026-3396412

Naam medium : ________________________________________________________ Naam (persoon) : ____________________________________________________( M / V) Functie : __________________________________________________________ Adres : __________________________________________________________ E-mail : __________________________________________________________

Mogelijke wensen (bijvoorbeeld interview of cameraploeg):
---

Aankruisen s.v.p.:

o Ja, ik ben aanwezig

o Nee, ik ben helaas verhinderd, maar wil wel graag de persinformatie ontvangen

o Nee, ik ben niet aanwezig

Locatie Politiek Café

Datum: woensdag 16 november 2005
Locatie: Café de Plantage
Adres: Plantage Kerklaan 36 te Amsterdam

Tijd: 10.00 uur ontvangst

10.30 uur -12.00 uur debat


---- --