Koninklijk Nederlands Vervoer (KNV)


Geachte redactie,

Graag nodig ik u uit voor het bijwonen van de jaarvergadering van Koninklijk Nederlands Vervoer op woensdagmiddag 16 november, vanaf 14.00 uur in het Fortis Circustheater te Den Haag (Scheveningen):

PERSUITNODIGING

JAARVERGADERING KONINKLIJK NEDERLANDS VERVOER Sociale voorzieningen en de toekomst

Datum: woensdag 16 november 2005
Aanvang: 14.00 uur
Locatie: Fortis Circustheater, Den Haag

Sprekers: Roelf H. de Boer
Algemeen voorzitter van Koninklijk Nederlands Vervoer

Agnes Jongerius
Voorzitter van FNV Bondgenoten

Bernard Wientjes
Voorzitter VNO-NCW

Margriet Tiemstra
Raad van Bestuur Achmea

Graag nodigen wij u uit voor de jaarvergadering van Koninklijk Nederlands Vervoer op woensdagmiddag 16 november 2005 in het Fortis Circustheater te Den Haag waarbij de kabinetsmaatregelen in de sociale voorzieningen centraal zullen staan. Voor iedereen die zich bezig houdt met politiek, verkeer en vervoer, goederenvervoer, openbaar vervoer, taxivervoer of touringcarvervoer is dit een middag die niet gemist kan worden.

In zijn jaarrede zal de algemeen voorzitter van Koninklijk Nederlands Vervoer, de heer Roelf H. de Boer enkele actuele dossiers in het beroepsvervoer bespreken. De luchtkwaliteit, de invoering van de OV-chipkaart, de Nota Mobiliteit en het advies van de commissie Nouwen betreffende een kilometerheffing, de 48-urige werkweek voor beroepschauffeurs, dieselcompensatie en terrorismebestrijding in het personenvervoer zullen hierbij aan de orde komen.

Na afloop, rond 16.30 uur is er voor u gelegenheid om de voorzitter van KNV te bevragen over de inhoud van zijn jaarrede.

Als u deze middag aanwezig wenst te zijn, verzoeken wij u vriendelijk bijgaand aanmeldingsformulier zo snel mogelijk te retourneren.

Voor nadere informatie over deze bijeenkomst kunt u contact opnemen met Arjen Boukema, PR & Communicatie, telefoon: 070 ? 3751749 / 06 ? 26134716

AANMELDINGSFORMULIER

JAARVERGADERING KONINKLIJK NEDERLANDS VERVOER 16 november

Naam

Medium

Telefoon

Fax

E-mail

Zal aanwezig zijn op de jaarvergadering van Koninklijk Nederlands Vervoer op woensdag 16 november 2005 in het Fortis Circustheater, Den Haag.

S.v.p. ingevuld retourneren aan:

Koninklijk Nederlands Vervoer fax: 070 3751756 PR & Communicatie
t.a.v. Arjen Boukema
Postbus 19365
2500 CJ DEN HAAG

Aanmelden via e-mail is ook mogelijk op: aboukema@knv.nl

(See attached file: P20051110Persuitn..rtf)
Met vriendelijke groet,

Arjen Boukema
PR & Communicatie KNV