Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.
* District Achterhoek


P E R S B E R I C H T


POLITIEDISTRICT ACHTERHOEK


16 november 2005


Winterswijk - Fietsster raakt gewond

Een 18-jarige fietsster uit Aalten raakte dinsdagmorgen (15/11) rond 07.20 uur gewond na een aanrijding. De Aaltense fietste over het fietspad aan de Ambachtstraat vanaf de Wooldseweg. Zij verleende op de kruising met de Snelliusstraat geen voorrang aan een 23-jarige automobilist uit Aalten. Een aanrijding was het gevolg, waarbij de vrouw diverse kneuzingen opliep.


Doetinchem - Automobilist gewond

Een 29-jarige automobilist uit Doetinchem raakte dinsdagmiddag (15/11) omstreeks 17.00 uur gewond na een aanrijding. De man reed over de Europaweg richting de Liemersweg. Voor hem reed een 39-jarige automobilist uit Doetinchem. Deze moest afremmen. De 29-jarige had dit te laat door en botste tegen de auto zijn plaatsgenoot. Door de aanrijding had de 29-jarige nek- en hoofdklachten.


Neede - Aanhouding na aantreffen wietplantage

Agenten hebben dinsdagavond (15/11) een 52-jarige inwoner uit Neede aangehouden. In de schuur van de woning van de man werd een in werking zijnde wietplantage aangetroffen. Bij de politie kwam een melding binnen dat men afval aan het verbranden was bij de woning. Agenten gingen en kijkje nemen en ontdekten dat het om wietresten ging. Met toestemming van de bewoner werd de schuur onderzocht. Hier werd op zolder een plantage met ongeveer 160 planten aangetroffen. De man werd aangehouden en ingesloten. De plantage zal ontmanteld worden en de politie is een onderzoek gestart.

EINDE BERICHTEN


Nadere informatie:
Bureau Communicatie
Persvoorlichting
Anton de Ronde 055 - 548 60 52
Bert Top 055 - 548 60 58
---- --