Ingezonden persbericht


PERSBERICHT KNMV Arnhem, 16 november 2005

Vacansoleil blijft wegrace titelsponsor in 2006

Het Open Nederlands Kampioenschap wegrace van de KNMV zal in het seizoen 2006 wederom kunnen rekenen op de steun van sponsor Vacansoleil. Volgend jaar zal de internationale reisorganisatie bij de publiciteit rond de wegraces de nadruk leggen op het product Vacansoleil Camping Holidays.

"Wij waren het afgelopen jaar erg tevreden over onze samenwerking met de KNMV. Zeker over het enthousiasme en de zorgvuldigheid waarmee invulling aan onze sponsoring is gegeven. Onder het motto 'Never change a winning team' heeft Vacansoleil besloten nog een jaar bij te tekenen als naamsponsor van de ONK wegraces", aldus woordvoerder John Gerards.

Door de samenwerking met de titelsponsor en met andere partners is de KNMV er in geslaagd om in 2005 voor het ONK wegrace een vaste plaats te reserveren in het tv-programma RTL Motorsport.

KNMV-directeur Martin de Graaff is eveneens content over de nieuwe overeenkomst: "Vacansoleil is een partner om trots op te zijn. Na de introductie, begin 2005, is de titel Vacansoleil ONK wegrace zo sterk ingeburgerd alsof die al jaren bestaat."

Ook in 2006 zal de titelstrijd in ieder geval bestaan uit de wegraceklassen Supersport, Dutch Superbikes, 125cc en 250cc. De data van minimaal vijf ONK-evenementen staan al vast voor 2006, maar de definitieve, uitgebreide sportkalender wordt in december door de KNMV bekend gemaakt.


---- --