Ingezonden persbericht

Flirters massaal in love op Reflirt.nl

AMSTERDAM, 20051116 -- Flirtend Nederland meldt zich massaal aan op www.reflirt.nl. De website biedt mensen de mogelijkheid hun uit het oog verloren flirt terug te vinden. Een half jaar na de lancering blijkt de website een groot succes; het aantal registraties stijgt enorm alsmede het aantal matches.


Dat Reflirt.nl succesvol is blijkt wel uit het aantal aanmeldingen van flirtende singles die de website iedere dag weer ontvangt. Daten via internet is al lange tijd erg populair. Echter, een nadeel van deze ontmoetingsmethode is dat je date in real life erg tegen kan vallen. De makers van Reflirt.nl spelen hier handig op in met een nieuw concept: eerst ontmoeten, dán pas daten.

"Elke dag zijn er wel zoekopdrachten die matchen, daar zijn we erg blij mee." aldus Kasper de Boer één van de oprichters van Reflirt.nl. "Zeker als je bedenkt dat je hier, in tegenstelling tot datingsites, niet zomaar een match vindt door willekeurig een persoon aan te klikken. Bij Reflirt.nl kan je namelijk zoeken naar een specifiek persoon waarmee je geflirt hebt. Met behulp van de website kan je erachter komen of het flirtmoment van jou en je flirt daadwerkelijk wederzijds was."

In het systeem van Reflirt.nl zijn alle mogelijke categorieën verwerkt. Je kunt bijvoorbeeld zoeken naar iemand die je hebt ontmoet in het openbaar vervoer, op school, in een kroeg of op het werk.
Iemand die in een discotheek oogcontact heeft met een leuk iemand, maar er niet op af durft te stappen, krijgt zo toch de kans om op een minder directe manier contact te maken. Als de andere persoon ook op zoek is naar jou ontstaat er een match.

Heb je jouw flirt ondanks het grote aantal zoekopdrachten in het systeem niet gevonden? Geen paniek. Ook indien er geen match is ontstaan wordt je zoekopdracht automatisch bewaard. Zodra je flirt naar jou op zoek gaat krijg je hiervan bericht. Het is dus altijd zinvol om te zoeken. Mocht een zoekopdracht niet slagen, dan kun je altijd de computer uitzetten en naar de kroeg vertrekken om vrolijk verder te flirten.



Reflirt.nl