MediaPlaza


DIT SEMINAR
Introductie
Rondetafelbijeenkomst Business Continuity Management Introductie

Rondetafelbijeenkomst Business Continuity

Innovation in Security

Introductie
Donderdag 17 november
14:30 - 17:30 uur
Media Plaza, Utrecht

Bedrijven zijn steeds meer afhankelijk van ICT-technologie en kunnen zich geen storingen in de bedrijfsvoering veroorloven. Na een incident dient de productie of dienstverlening weer snel op gang te komen. Business Continuity Management zorgt er voor dat de bedrijfsvoering doorgaat, zelfs in het geval van een calamiteit.

Gezamenlijk initiatief
De rondetafelbijeenkomst Innovation in Security wordt georganiseerd door Security Plaza. Security Plaza is een van de themagerichte plaza's die Media Plaza organiseert om vernieuwing op gang te brengen door het laten zien en ervaren van ICT-mogelijkheden. Security Plaza is met name gericht op het bevorderen van de bewustwording op het gebied van informatiebeveiliging.

De rondetafelbijeenkomst biedt u:
o Netwerken met collega's
o Elkaar prikkelen tot nieuwe inzichten en uitdagingen o Kennis en lastige issues met elkaar delen
o Elkaar helpen met oplossingen
o Gezamenlijk mobiliseren van kennis
o Gezamenlijk direct inspelen op informatiebehoefte o Gezamenlijke signalen en acties richting leveranciers, kennisinstituten en wellicht overheid

Select gezelschap
De rondetafelbijeenkomst Innovation in Security richt zich in eerste instantie op een selecte groep mensen die (eind)verantwoordelijk is voor security binnen grote organisaties in Nederland. De primaire doelgroep bestaat uit security officers en IT-managers.

Deelname
Indien u deze bijeenkomst wilt bijwonen kunt u via e-mail of telefoon contact opnemen met Jim de Haas, (030) 291 41 12.