Senternovem


Workshops EIA november

Aanvangsdatum

17-11-2005

Meldt u aan voor de EIA-workshops van 28 september 2005

Leer in één dagdeel hoe u gebruik kunt maken van de EIA en profiteer voortaan van tenminste 14 procent netto belastingvoordeel. De laatste wijzigingen in de Energielijst 2005 komen uiteraard aan de orde. In de workshop EIA wordt de Energie Investeringsaftrek aan de hand van duidelijke cases behandeld en toegelicht. U zal zelf ervaren hoe eenvoudig het is om een EIA-melding in te dienen. Uw verdiensten en concurrentievoordeel zitten niet alleen in dit fiscale voordeel. Er zijn hiervoor nog plaatsen vrij, graag zo spoedig mogelijk aanmelden

In de workshop EIA wordt de Energie Investeringsaftrek aan de hand van duidelijke cases behandeld en toegelicht. Tevens is er gelegenheid tot het stellen van vragen. U zal zelf ervaren hoe eenvoudig het is om een EIA-melding in te dienen. Het is belangrijk dat u op de hoogte bent van de EIA en de nieuwste ontwikkelingen van de EIA. SenterNovem verwacht 15.000 EIA-aanvragen van zowel grote ondernemingen als MKB-bedrijven. Mis de boot niet.

Voor wie is de workshop bedoeld?

Het profiel van de deelnemers aan de workshop varieert van directie en management, hoofden van technische diensten, financiële en fiscale zaken tot accountants, belastingdeskundigen, subsidieadviseurs en installateurs.

Aantal deelnemers

Bij een voldoende aantal deelnemers (minimaal 18) organiseert SenterNovem de workshop over de EIA. Twee ervaren trainers reiken u alle benodigde informatie aan in een leerzame en onderhoudende workshop van ongeveer drie uur. U zult merken dat u de verworven kennis meteen de volgende dag in praktijk kunt brengen. Meldt u snel aan, want door de opzet van de workshop kunnen maximaal 24 deelnemers meedoen.

Aanmelding en kosten

Deelname aan de workshop kost EUR 175. Een aanmeldingsformulier voor de workshop is bijgevoegd. U meldt zich aan door het formulier ingevuld naar SenterNovem te sturen. U kunt het formulier ook faxen. De adresgegevens staan op het aanmeldingsformulier vermeld. Na uw aanmelding ontvangt u van SenterNovem een bevestiging en een factuur.

Bij onvoldoende aanmeldingen vindt de workshop geen doorgang en restitueert SenterNovem het door u overgemaakte bedrag.

Data en locatie

Data: 17 november 2005 (s.v.p. zo spoedig mogelijk aanmelden!)

Tijd: 13.00 tot 17.00 uur

Locatie: DWA, Duitslandweg 4 in Bodegraven.

Annulering

Als u onverhoopt bent verhinderd om aan de workshop deel te nemen, dan kunt u zich kosteloos door een collega of iemand anders laten vervangen. Wanneer u afzegt, binnen vijf werkdagen voor de geplande datum van de workshop kan er geen terugbetaling plaatsvinden.

Programma

13:00 uur: ontvangst met broodjes en koffie/thee

13:20 uur: aanvang workshop

13:45 uur: werken aan en behandelen van cases

15:30 uur: beantwoorden van vragen en verdere toelichting op de EIA

17:00 uur: afsluiting/einde

Meer informatie

Heeft u vragen over de workshop? Neem dan contact op met de heer Rob de Reu, telefoon (038) 455 34 45.

U kunt u opgeven voor de workshop met het aanmeldingsformulier workshop EIA (zie de link hieronder). Dit formulier kunt u faxen of emailen naar de heer Rob de Reu.

Locatie

Bodegraven

Toegangsprijs

EURO 175 per persoon

Meer informatie

Informatiefolder workshop EIA
Aanmeldingsformulier workshop EIA
Wijzigingsdatum | 15-06-2005