Roa en ooa

Persuitnodiging voor Ernst Hijmanslezing op 17/11 in Rode Hoed

Amsterdam - 9 november - Op donderdag 17 november wordt in De Rode Hoed aan de Keizersgracht 102 in Amsterdam de jaarlijkse Ernst Hijmanslezing gehouden. Spreker is prof.dr. Sweder van Wijnbergen. De Ernst Hijmanslezing wordt georganiseerd door de Raad van Organisatie-Adviesbureaus (ROA) en de Orde van organisatiekundigen- en adviseurs (Ooa). Dat gebeurt met medewerking van management centrum De Baak en de Stichting Interacademiale Opleiding Organisatiekunde (Sioo).

Prof. Dr. Sweder van Wijnbergen was secretaris-generaal van het ministerie van Economische Zaken en is tegenwoordig actief als hoogleraar, internet-ondernemer en publicist. In zijn lezing zal hij het adviesvak van diverse kanten belichten. Aansluitend vindt een discussie plaats met als deelnemers:

Hans Strikwerda - senior management consultant van Nolan Norton & Co en recent door het blad Management Team gekozen tot de machtigste consultant van ons land.

Hans Andersson - Partner van adviesbureau Andersson Elffers Felix (AEF)

Marlies Martens - Divisiedirecteur van De Nederlandsche Bank

Nicolette Wuring - Vice-president customer care van UPC

De Ernst Hijmanslezing is alleen toegankelijk voor leden en genodigden van de ROA en Ooa. De pers is welkom en kan zich aanmelden bij Stefanie Daalman (Cantrijn Secretariaten, telefoonnummer 0183-620066) of bij Jaap Sluis (Pertinent Produkties, 06-53732163).

De ontvangst vindt op 17 november vanaf 14.30 uur plaats. Na een welkom door ROA-voorzitter Theo Camps zal prof. Dr. Sweder van Wijnbergen rond 15.30 uur met zijn lezing beginnen. De aansluitende discussie duurt tot circa 17/15 uur. Daarna vindt de uitreiking plaats van enkele prijzen waaronder die voor het Adviesproject van het Jaar.

Voor aanvullende informatie kunt u terecht op www.ernsthijmanslezing.nl of even bellen met Jaap Sluis. 06-53732163