Gemeente Pekela


ONTWERP-BESCHIKKING WET MILIEUBEHEER

Burgemeester en wethouders van Pekela maken bekend dat op grond van de

Wet milieubeheer de volgende aanvraag om een vergunning is ingekomen:

P180 Mik BV voor een de gehele inrichting omvattende revisievergunning voor een inrichting voor het be- en verwerken van polyester aan de Dr. H. Brouwerstraat D10 te Nieuwe Pekela.

Ons college is voornemens, onder voorschriften ter bescherming van het milieu, de gevraagde vergunning te verlenen. De ontwerp-beschikking en de bijbehorende stukken liggen ter inzage bij de sector Grondgebiedszaken van 17 november tot 29 december 2005, iedere werkdag tijdens kantooruren. Ook buiten kantooruren echter uitsluitend op telefonische afspraak, 0597-617599. Desgevraagd kan een toelichting op de stukken worden gegeven. Indien daarom, voor 20 december 2005, wordt verzocht, 0597-617599, kan er voor het einde van de termijn van ter inzage legging een gedachtewisseling plaatsvinden met een vertegenwoordiger van ons college en de aanvrager over de ontwerp-beschikking en kunnen mondelinge bedenkingen worden ingebracht.

Een ieder kan tot 29 december 2005 schriftelijke bedenkingen inbrengen bij ons college, Postbus 20.000, 9665 ZM Oude Pekela. Verzocht kan worden persoonlijke gegevens niet bekend te maken. Uitsluitend belanghebbenden die bedenkingen hebben ingebracht tegen de ontwerp-beschikking, of kunnen aantonen daartoe redelijkerwijs niet toe in staat te zijn geweest, kunnen te zijner tijd beroep instellen tegen het definitieve besluit.