Waterschap Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden


Ranglijst Overheid.nl Monitor 2005

Nieuwe website met stip naar vierde plaats waterschapssites

17 november 2005 - De website www.destichserijnlanden.nl is is opnieuw gestegen in de ranglijst van beste waterschapswebsites: naar nummer 4! Dat blijkt uit de Overheid.nl Monitor 2005.

De Overheid.nl Monitor 2005, het jaarlijks onderzoek naar de kwaliteitsontwikkeling van overheidswebsites, is oktober j.l. uitgevoerd. De resultaten zijn verwerkt in de nieuwe ranglijsten op de website van Advies Overheid.nl.

Deze ranglijsten zullen als de jaarresultaten worden weergegeven in het onderzoeksverslag 'Overheid.nl Monitor 2005', dat in februari 2006 gepresenteerd zal worden.

De top 5 Waterschapswebsites voor 2005 ziet er zo uit:
1. Waterschap Vallei & Eem

2. Hoogheemraadschap van Rijnland

3. Waterschap Veluwe

4. Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden
5. Waterschap Rivierenland

De goede score van ons waterschap is te danken aan de sinds eind september vernieuwde en verbeterde website. De gebruiksvriendelijkheid en toegankelijkheid is enorm verbeterd, bijvoorbeeld door de aanwezigheid van een zoekmachine. Ook op het gebied van actualiteit en het bieden van informatie over beleidsthema's en (gebieds-) plannen scoort onze website goed. En niet te vergeten: de ontsluiting van onze regelgeving levert ons veel punten op!

Benieuwd naar de score van ons en van andere waterschappen/overheden? Ga naar http://www.advies.overheid.nl/continu/.