Gemeente Dongeradeel



---

Rectificatie opheffing balie sociale zaken

Vorige week stond er op de gemeentepagina een bericht over de opheffing van de balie sociale zaken in Dokkum. Dit bericht was niet helemaal correct, waardoor mogelijk een aantal misverstanden zijn ontstaan. Voor alle duidelijkheid melden wij het volgende:


- De frontoffice Sociale Zaken Dantumadeel Dongeradeel is en blijft in Dokkum gehuisvest. Bij deze fontoffice komen de nieuwe aanvragen voor een uitkering Wet Werk en Bijstand binnen.


- In de centrale hal van het gemeentehuis in Dokkum zal men u (blijven) verwijzen naar de medewerkers van de frontoffice in dit gemeentehuis als u behoort tot de nieuwe klanten. Uiteraard is in de centrale hal (informatie) materiaal aanwezig voor de genoemde doelgroep.


- De backoffice Sociale Zaken Dantumadeel Dongeradeel is gehuisvest in Damwoude. Bij deze backoffice worden de klanten bediend die al enige tijd een uitkering ontvangen. Het kan dus zijn dat men vanuit de centrale hal Dokkum in bepaalde situaties wordt doorverwezen naar het gemeentehuis in Damwoude.