Gemeente Dongeradeel



---

Vergoeding ID-bewijs mogelijk

Mensen met een laag inkomen kunnen een vergoeding krijgen voor de kosten van de aanschaf of vervanging van een ID-bewijs. De regeling geldt met terugwerkende kracht vanaf 1 september 2004.

Wanneer komt u voor de vergoeding in aanmerking:
* u bent inwoner van de gemeente Dongeradeel of Dantumadeel,
* u ontvangt een inkomen tot 110% van de van toepassing zijnde bijstandsnorm

* u hebt in de periode vanaf 1 september 2004 voor uzelf, uw partner of kinderen waarvoor u financieel verantwoordelijk bent een nieuw ID-bewijs aangeschaft en

* u bent in het bezit van een Lauwerspas.

De hoogte van de vergoeding:
De vergoeding bedraagt 35 euro per ID-bewijs. De vergoeding is bedoeld voor de kosten van het ID-bewijs en de pasfotos. U kunt één keer in de vijf jaar in aanmerking komen voor deze regeling. De vergoeding kan verstrekt worden nààst de bestaande regeling waarbij u tot 70 euro per persoon per jaar kunt declareren voor een aantal sociale, sportieve en culturele activiteiten!

Wat moet u doen:
U vult onderstaande bon in en stuurt dit samen met bewijzen omtrent uw inkomen en een kopie van het ID-bewijs (of de ID-bewijzen) waar u een vergoeding voor aanvraagt op naar de Stichting Lauwerspas, Antwoordnummer 345, 9100 VB in Dokkum. (Een postzegel op de enveloppe is niet nodig.) De Stichting Lauwerspas maakt na controle de vergoeding aan u over.

vergoeding ID-bewijs

Naam
:

Adres
:

postcode/plaats
:

pasnummer Lauwerspas
:

sofi-nummer
:

bankrekeningnummer
:

deze rekening staat op naam van
:

Datum
:

Handtekening
:

deze bon + een kopie van het inkomen en het ID-bewijs sturen naar Stichting

Lauwerpas, Antwoordnummer 345, 9100 VB Dokkum (een postzegel is niet nodig)

Als u nog geen Lauwerspas heeft en u wilt weten of u hiervoor in aanmerking kunt komen, neemt u dan contact op met de Lauwerspasorganisatie. Het telefoonnummer is (0519) 298 779. Het e-mailadres is lauwerspas@dongeradeel.nl