Gemeente Den Helder

17-11-2005

Werkprogramma raad en college

Tijdens de gemeenteraadsvergadering van 9 november is het werkprogramma voor de gemeenteraad en het college voor de periode november 2005 maart 2006 vastgesteld.
De raad en het huidige, nieuwe college zitten er namelijk tot maart volgend jaar. Op
7 maart 2006 zijn er gemeenteraadsverkiezingen.

In het werkprogramma staat over welke zaken nog vóór de verkiezingen besluiten genomen moeten worden. En ook aan welke zaken gewoon verder gewerkt kan worden of zaken die juist in gang gezet moeten worden. Door dit overzicht is het voor raad en college, maar ook voor andere betrokkenen en/of geïnteresseerden duidelijk wat er de komende maanden allemaal nog staat te gebeuren. Het werkprogramma moet niet als een statisch geheel worden beschouwd. Tussentijds zijn aan de hand van actuele gebeurtenissen of voortschrijdend inzicht aanpassingen mogelijk.

Ter inzage
Het werkprogramma kunt u hier downloaden. Het ligt ook ter inzage bij de Klantenservice in het stadhuis aan de Drs. F. Bijlweg 20, geopend op maandag, dinsdag en vrijdag van 08.00 tot 14.00 uur, op woensdag van 08.00 tot 15.30 uur en op donderdag van 08.00 tot 19.30 uur. Het werkprogramma ligt ook ter inzage in alle filialen van de openbare bibliotheek tijdens openingstijden.