EVD

16.11.2005

Enige wijzigingen in PESP
---

Vanaf 2006 zal in het PESP-programma een en ander worden gewijzigd, met name in het kader van de Herijking Financieel Instrumentarium van EZ. Over de aard van de wijzigingen zal de EVD tijdig informatie verschaffen. Zolang de wijzigingen niet openbaar gemaakt zijn, kunnen bedrijven op basis van de huidige regeling voorstellen blijven indienen.
Over een van de wijzigingen kan nu al melding gemaakt worden. De huidige adviescommissie (IPW) zal vanaf volgend jaar ophouden te bestaan. De EVD zal een eigen Adviescollege PESP samenstellen, dat de PESP-voorstellen maandelijks gaat beschouwen.

2006: nieuwe ronde, nieuwe kansen
Vanaf eind januari 2006 zal er elke maand een ronde zijn waarin het Adviescollege PESP vergadert en waarin nieuwe PESP-voorstellen al dan niet gehonoreerd zullen worden. Zoals voorheen moeten nieuwe voorstellen zes weken voorafgaand aan de commissievergadering aan de EVD toegestuurd worden. Dus half december is de inleverdatum voor de voorstellen voor de vergadering van eind januari, half januari de inleverdatum voor de vergadering van eind februari, et cetera.

en nieuwe voorlichtingsdagen
Bent u nog niet op de hoogte van PESP of bent u nieuwsgierig naar de komende wijzigingen in het PESP-programma, dan kunt u zich aanmelden voor de voorlichtingsbijeenkomsten, die gehouden worden op:
* 13 december in Assen

* 15 december in Alkmaar

* 9 januari in Utrecht.

Tijdens deze bijeenkomsten, georganiseerd in samenwerking met de Kamers van Koophandel, wordt aandacht besteed aan de programma's PSOM en PESP. De EVD zal deze programma's toelichten en ondernemers met PSOM- en PESP-ervaring zullen hun ervaringen met u delen.

Meer informatie en aanmeldingen:

Plaats:

Assen, Alkmaar en Utrecht

Organiserende instantie(s):

EVD en Kamer van Koophandel

Inlichtingen bij:

Karin Schipper
Telephone: (070) 778 84 00
E-mail: schipper@evd.nl

Meer informatie:

Over de bijeenkomst

Deelname:

Aanmeldingsformulier

---

Bron: EVD-informatie
Nummer: 149086

Meer informatie over dit onderwerp is op te vragen onder vermelding van nummer 149086 bij de medewerker PESP (Ada Baas), e-mail PESP, fax (070) 385 80 97, telefoon (070) 778 89 82.