Gemeente Langedijk


Boekpresentatie in gemeentehuis te Zuid-Scharwoude 17 november 2005

Het Vertelselboek is een bundel met Westfriese verhalen in de loop der jaren verzameld en geschreven door auteur Jan IJff uit Noord-Scharwoude. Het tweede exemplaar werd door de auteur overhandigd aan wethouder Peter Hersbach van Sportzaken. Tweede, want het eerste exemplaar is overhandigd aan de heer Piet Hink van Hink Sport. Hij heeft de druk van het boek bekostigd, waarvan de opbrengst geheel ten goede komt aan de Gehandicaptensport.

Het nieuwste boek van Jan IJff is getiteld: Het Vertelselboek. Dit geeft aan dat het korte verhalen betreft met een komische noot, geschreven in het Westfries. Het boek is geïllustreerd met tekeningen. Het betreft een bundel van 90 paginas en het is vanaf 10 november verkrijgbaar voor 12,- per stuk. De opbrengst van de bundel is bestemd voor de Gehandicaptensport.

boekpresentatie

Vanaf 10 november is de nieuwste bundel van de heer IJff verkrijgbaar (zonder winstoogmerk) bij De Kleine Bazar en boekhandel Middelburg in Noord-Scharwoude, bij de Kameleon in Broek op Langedijk (winkelcentrum Broeker Veiling) en bij de auteur zelf aan huis in de Juliana van Stolbergstraat 41 te Noord-Scharwoude.