Lekstroom, 11.30 uur

Utrecht 17-11-2005 - Nieuwsberichten district Lekstroom

Bromfietser gewond bij aanrijding

LOPIK Bij een aanrijding op de Lopikerweg Oost in Lopik is een 44-jarige bromfietser uit die plaats gistermiddag rond kwart over drie gewond geraakt.

Een 38-jarige automobilist uit Lopik die uit de tegenoverliggende richting kwam, zag het slachtoffer over het hoofd toen hij linksaf een inrit wilde inrijden. Bij de botsing raakte de bromfietser even buiten kennis. Een ambulance heeft de man met nekklachten naar het ziekenhuis vervoerd.

14 bekeuringen bij verkeerscontrole

NIEUWEGEIN Bij een verkeerscontrole op de Rijksweg A27, ter hoogte van de afrit Nieuwegein, woensdag tussen 9.00 en 13.30 uur heeft de politie veertien processen-verbaal uitgeschreven. In totaal werden 36 voertuigen uitgebreid gecontroleerd.

De voertuigen werden gecontroleerd op het parkeerterrein van het wegrestaurant. De geconstateerde overtredingen betroffen onder meer technische gebreken zoals gladde of versleten banden, niet werkende verlichting en ondeugdelijke remmen, en mobiel bellen.

Vechtpartij schoonmakers

NIEUWEGEIN De politie heeft woensdagavond rond acht uur in een bedrijf aan de Ringwade in Nieuwegein vier schoonmakers aangehouden die met elkaar op de vuist waren gegaan. Het gaat om twee mannen uit Vianen (34 en 30) en twee Utrechters (39 en 28).

De 30-jarige man uit Vianen en de 28-jarige Utrechter raakten bij de vechtpartij licht gewond. De verdachten zijn ingesloten voor verhoor. De politie onderzoekt de zaak.