Gemeente Sint-Oedenrode


OPENBARE BESLUITENLIJST B&W VERGADERING D.D. 8 november 2005 PAGINA 1

Nr. 8 Onderwerp Voorstel Besluit Samenvatting. Aanwezig:
Burgemeester P.M. Maas,
Wethouder van Rossum,
Wethouder Thijssen,
Wethouder Huijbregts, Gemeentesecretaris Compagne.

1. 1Best.secr Openbare- en niet openbare Besluitenlijst Goedkeuring Na aanpassing B&W-vergadering akkoord. dd. 1 november 2005

2. 1Best.secr Uitnodiging van de stichting Jeugdnatuurwacht Wie gaat? Weth. Thijssen "De Populier" voor de installatie van nieuwe leden gaat. op zaterdag 17 december om 10.30 uur in Mariëndael.

3. 4BGR-BEV Huwelijksdatagids. 1. Instemmen met het voorstel om een samenwerkingsovereenkomst 1 en 2 akkoord mits aan te gaan voor tenminste drie jaar met de Huwelijksdatagids BV. exclusiviteitsrecht 2. Mevrouw A. van Boxtel-Smolders aanwijzen als gemachtigde eruit gehaald wordt. namens het college van B&W.


4. 5BGR-WIZ Evaluatie Tien-Inn 2004-2005. 1. Kennisnemen van de Evaluatie Tien-Inn 2004-2005; Akkoord. 2. De evaluatie Tien-Inn 2004-2005 ter kennisname aanbieden aan de gemeenteraad.


5. 5BGR-WIZ Subsidie regionale klussendienst. Instemmen met de subsidiëring van de regionale klussendienst Uden- Akkoord. Veghel voor het jaar 2006 en de kosten zijnde 4.644,00 te dekken uit de begrotingspost integraal ouderenbeleid (6.620.200).
6. 5BGR-WIZ Budgetten voor de uitvoering van de Wet Werk en 1. kennisnemen van de definitieve budgetten; Akkoord. Bijstand (WWB), de Ioaw/z en Bbz 2005. 2. constateren dat obv de nu beschikbare cijfers in 2005 de uitkeringen en uitstroomactiviteiten kunnen worden bekostigd uit de toegekende budgetten; 3. tevens constateren dat de budgetten ogv art. 69, lid 1 onder a en b van de WWB niet mogen worden ingezet voor salarislasten eigen personeel;
4. instemmen met de mutaties inkomsten en uitgaven waardoor obv de huidige inzichten de reserves WWB per 31-12-2005 resp. 137.440,-- voor het I-deel en 197.531,-- voor het W-deel bedragen;
5. ermee instemmen dat het nadeel t.o.v. de begroting van de WWB ( 86.351,--) wordt gedekt uit de te verwachten overschotten Ioaw/z en Bbz 2005;
6. verwerking van de mutaties bij het opstellen van de jaarrekening 2005.


7. 8GGB-RO Huisvesting tijdelijke arbeiders. Instemmen met de beschreven werkwijze, deze bekendmaken en Instemmen met de voorleggen aan ZLTO. beschreven werkwijze (geen aantallen noemen)
8. xCO Beslissing op bezwaarschrift A.M.L. van Rooij en De heer A.M.L. van Rooij en mevrouw J.E.M. van Rooij- van Nunen niet- Akkoord. J.E.M. van Rooij- van Nunen. ontvankelijk te verklaren in hun bezwaar tegen de aan de heer W. van Heeswijk verleende vrijstelling voor het aanleggen van een amfibieënpoel met beplanting t.b.v. de natuurontwikkeling.
9. yFIN Planning belastingvoorstellen 2006. Instemmen met voorgestelde procedure en deze bespreken in het Akkoord met raadspresidium. aanpassing. Voorstellen 22 nov.

OPENBARE BESLUITENLIJST B&W VERGADERING D.D. 8 november 2005 PAGINA 2

Nr. 8 Onderwerp Voorstel Besluit Samenvatting. 2005 in college.
10. 4BGR-SEC Erfpacht, dan wel recht van opstal, Concordia/ Instemmen met: Akkoord. Fortuna. 1. Het op korte termijn verlenen van erfpacht/ recht van opstal t.b.v. de nieuwe accommodatie van Concordia/ Fortuna. 2. Vooruitlopend hierop de vereniging informeren, zodat Concordia en Fortune afspraken kunnen maken met de duivenvereniging m.b.t. de aanbouw en het gebruik ervan.


11. 5BGR-WIZ Voorstel tot aanwijzing lid Algemeen Bestuur De raad voor te stellen: Akkoord. Gemeenschappelijke Regeling RAV. 1. Wethouder M. Thijssen aan te wijzen als lid van het Algemeen bestuur van de gemeenschappelijke Regeling Regionale Ambulancevoorziening Brabant- Midden- West- Noord. 2. Burgemeester P. Maas aan te wijzen als plaatsvervangend lid van het Algemeen Bestuur van de Gemeenschappelijke Regeling Regionale Ambulancevoorziening Brabant Midden- West- Noord.


12. 9GGB-WG Bruikbaarheid weg omgeving 't Achterom. Klager verwijzen naar de eigenaar van het pad. Akkoord.
13. yFIN Brief VNG aan Eerste Kamer inzake wetsvoorstel Kennis nemen van de stand van zaken. Akkoord. OZB.