Politie Zuid-Holland-Zuid

17/11 Dordrecht en Zwijndrechtse Waard

17-11-2005 - Persberichten District I

AANGEHOUDEN
DORDRECHT De politie heeft woensdagavond 16 november een drugsactie gehouden in de omgeving van de Bilderdijkstraat. Drie mannen werden aangehouden. Het gaat om twee mannen van 31 en 48 jaar uit Dordrecht en 1 man van 34 jaar uit Leiden. Ze worden verdacht van het bezit en de handel in harddrugs. De politie zet het onderzoek voort.

MISHANDELING EN BEDREIGING
DORDRECHT In een woning aan het Admiraalsplein heeft woensdagmorgen 16 november een mishandeling en bedreiging plaatsgevonden. Een 28-jarige man uit Dordrecht kreeg in de woning een woordenwisseling met andere mannen. Een van hen een 29-jarige man uit Dordrecht schopte de 28-jarige in het gezicht en bedreigde hem met een mes. De politie werd gealarmeerd. Het mes werd in beslag genomen en de verdachte na verhoor ingesloten.

OP WEG NAAR HUIS
DORDRECHT De politie heeft in de nacht van 17 november een 41-jarige man uit Geertruidenberg van de vluchtstrook langs de A16 gehaald. De man liep daar in de richting van Breda. Hij was voornemens naar zijn woning te lopen in Geertruidenberg. De man kon geen identiteitspapieren overleggen. Daarop werd hij aangehouden en meegenomen naar het bureau. Daar werd zijn identiteit vastgesteld. De man werd heengezonden. Er wordt proces-verbaal opgemaakt.