Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Tilburg

TILBURG, 17 november 2005

Agenten pakken gesignaleerde Amsterdammer op

TILBURG Gistermiddag om tien over vier hebben bikers in het Wilhelminapark in Tilburg een 24-jarige Amsterdammer aangehouden. De man bleek gesignaleerd te staan voor een geweldsdelict waarvoor de politie Eindhoven hem zocht. De Amsterdammer is overgedragen aan de politie Eindhoven.

Tilburgse jongen van laptop beroofd

TILBURG Aan de Goirkekanaaldijk in Tilburg is gistermiddag tussen tien voor vier en tien over vier een 14-jarige jongen van zijn laptop beroofd. De jongen reed op zijn fiets en was op weg van school naar huis. Een nog onbekende straatrover die naast de Tilburgse jongen ging rijden begon aan de tas waarin de laptop zat te trekken. Hierdoor kwam het slachtoffer ten val. Toen de riem van de tas brak kon de straatrover er met de laptop vandoor gaan. Hij fietste weg in de richting van de Gluckstraat. Van de 14-jarige jongen heeft de politie een uitgebreide aangifte opgenomen en er wordt een nader onderzoek ingesteld.

Politie ruimt hennepkwekerij in de Lovensestraat

TILBURG In een woning aan de Lovensestraat in Tilburg hebben agenten gisteravond rond kwart voor acht een hennepkwekerij geruimd. In de hennepkwekerij stonden 276 planten. Na overleg met de Officier van Justitie te Breda is de hennepkwekerij en de daarbij gebruikte apparatuur geruimd. Tegen de bewoners wordt proces-verbaal opgemaakt.

Politie vordert rijbewijs na snelheidsovertreding

TILBURG Op de Midden Brabantweg in Tilburg hebben agenten gisteravond rond de klok van tien voor acht het rijbewijs van een 32-jarige man uit Tilburg ingevorderd. De man reed met zijn auto met een snelheid van 136 kilometer per uur, terwijl daar maar 70 gereden mag worden. Het rijbewijs van de man is ingevorderd en de politie maakt proces-verbaal op.

Zolderbrand aan de Hesperenstraat

TILBURG Een kapotte wasmachine is gisteravond rond acht uur de oorzaak geweest van een zolderbrand in een woning aan de Hesperenstraat in Tilburg. De gewaarschuwde brandweer had het vuur snel onder controle. De buren liepen rookschade op.

Stomdronken man rijdt door na ongeval

TILBURG Een 28-jarighe Tilburger is gisteravond rond acht uur aan de Lovensestraat in zijn woonplaats aangehouden op verdenking van het doorrijden na een aanrijding op de Ringbaan Zuid. Het kenteken van de auto werd doorgegeven en de man werd aan de Lovensestraat aan de kant gezet. Hij bleek behoorlijk onder invloed. Hij blies 2.6 promille. Het rijbewijs van de man is ingevorderd en de man kreeg een rijverbod van 15 uur. Uiteraard maakt de politie proces-verbaal op.

Auteur: Carel Bouman