Gemeente Tilburg

17-11-2005
Tilburgse Kermis wint evenementenpublieksprijs 2005 Prijs voor meest gewaardeerde Tilburg Traktatie 2005

Wethouder Hans Janssen heeft aan coördinator Eric Hormann van de Tilburgse Kermis en vertegenwoordigers van de kermisbonden de evenementenpublieksprijs 2005 overhandigd. Dit gebeurde donderdag 17 november tijdens de introductie van de nieuwe Beaujolais Primeur bij scholengemeenschap De Rooi Pannen.

Het is overigens de tweede maal dat de Tilburgse Kermis deze prestigieuze prijs in ontvangst neemt. Wethouder Janssen: Een mooi compliment van de Tilburgers aan iedereen die bijdraagt aan onze fantastische kermis. En dat is zeker ook verdiend voor de kermisexploitanten die de basis van het vermaak vormen. De evenementen die al eerder deze prijs in ontvangst mochten nemen zijn 'Festival Mundial' in 2000, 'Brabants Dagblad Tilburg Ten Miles' in 2001, de 'Tilburgse Kermis' in 2002, 'City Sounds' in 2003 en de 'Muzenconcerten' in 2004.

In samenwerking met www.tilburgtrakteert.nl (onderdeel van Tilburg.com) organiseerde de gemeente Tilburg voor het zesde jaar de Publieksprijs voor de leukste Tilburg Traktatie.

De top drie is geworden:

1. Tilburgse Kermis

2. Meimarkt

3. Festival van het Levenslied