Politie Zeeland


O-7232-2005 Vernieling
In de nacht van zondag op maandag werden bij weilanden aan de Sinoutkerkseweg in 's-Heer Hendrikskinderen de stroomdraden, die de omheinig vormen, vernield.
De weilanden, waarin nog enkele paarden lopen, liggen in het Poelbos aan de Sinoutkerkseweg. De A58 en de spoorlijn liggen vlak bij deze weilanden wat groot gevaar op zou leveren als de paarden uit de wei zouden komen.
De politie is op zoek naar eventuele getuigen van deze vernielding. Zij worden verzocht zich te melden bij bureau Goes of te bellen met telefoonnummer 0900-8844.

O-7233-2005 Eenzijdig ongevallen op de A58 bij Goes
Op de A58 bij Goes vonden donderdagochtend enkele eenzijdige ongevallen plaats.
Om 07.07 uur botste een 57-jarige Vlissingse automobilist tegen de vangrail.
Hij kwam uit de richting van zijn woonplaats en verloor de controle over zijn voertuig. Zijn auto raakte beschadigd.

Om 09.03 uur botste een 29-jarige Vlissingse automobilist tegen de vangrail.
Ook hij kwam uit de richting van zijn woonplaats en door het ontstaan van aquaplaning en gladheid door de hagel verloor hij de controle over zijn voertuig. Over eventueel letsel en schade aan het voertuig is niets bekend.

Om 06.35 uur botste een 24-jarige man uit de gemeente Veere tegen de vangrail. Het is onbekend uit welke richting hij kwam, maar door plotseling hevige hagelbuien verloor hij de controle over zijn voertuig. Hij is met nek- en rugklachten naar het ziekenhuis in Vlissingen gebracht. Over schade aan het voertuig is niets bekend.

W-7234-2005 Aanrijding in Vlissingen
Op de kruising Sottegemstraat / Bonedijkestraat vond donderdag om 11.00 uur een aanrijding plaats.
Een 47-jarige automobiliste uit Goes reed over de Bonedijkestraat in de richting van de President Rooseveltlaan. Zij wilde linksaf de Sottegemstraat inrijden en verleende geen voorrang aan een tegemoetkomende 39-jarige Vlissingse bestuurster. Bij de aanrijding werden beide voertuigen beschadigd.

W-7235-2005 Diefstal uit auto
In de nacht van woensdag op donderdag werd uit een auto aan het Lunet in Oost-Souburg een radio ter waarde van enkele honderden euro's gestolen.

O-7236-2005 Auto tegen de vangrail in Goes
Op de A58 vond reed donderdag om 15.40 uur een 33-jarige Goese automobilist met zijn auto tegen de vangrail.
Hij kwam uit de richting van Middelburg. Omdat het wegdek glad was door de hagel slipte hij en botste tegen de vangrail. Zijn auto raakte beschadigd.