Gemeente Bernheze


Gemeentehuis 17 en 18 november beperkt open

Een groot gedeelte van de medewerkers van het gemeentehuis gaat binnenkort weer terug naar hun vernieuwde werkplek aan de Misse in Heesch. De verbouwing is dan achter de rug en de loketten van Inwonerszaken, Werk, Inkomen en Zorg en van Bouwen en Wonen komen allemaal bij elkaar in de nieuwe publiekshal van het gemeentehuis. Mede door deze verbouwing wordt de dienstverlening van de gemeente Bernheze voor de inwoners verbeterd.
Voor het zover is moet er nog wel het één en ander gebeuren. Tijdens de verhuizing kunt u daarom wat overlast ondervinden, al willen we dat zoveel mogelijk beperken.

Op donderdag 17 en vrijdag 18 november 2005

vindt de verhuizing plaats. Het bestuur en alle medewerkers die nu gevestigd zijn aan t Dorp zijn dan niet bereikbaar.
De balies van Burgerzaken en Sociale Zaken zijn op donderdag 17 november 2005 gewoon geopend. De balie Bouwen en Wonen boven De Pas blijft tijdens beide dagen van de verhuizing gewoon geopend.

Op vrijdag 18 november 2005

is de balie van Sociale Zaken gesloten. De balie van Burgerzaken is van 9.00 tot 10.00 uur geopend. Daarna wordt ook Burgerzaken verhuisd.

Vanaf maandag 21 november 2005

zijn alle diensten van de gemeente weer bereikbaar in het vernieuwde gemeentehuis aan de Misse. Alle balies van het gemeentehuis kunt u vanaf dan bezoeken in de publiekshal. De voormalige loketten zijn samengevoegd en ondergebracht in de publiekshal in drie domeinen:

1. Inwonerszaken (Burgerzaken en Belastingen);
2. Werk, Inkomen en Zorg (Sociale Zaken, Wvg en Welzijn);
3. Bouwen en Wonen.

De openingstijden zijn verruimd en veranderd. De publiekshal is elke werkdag vanaf 21 november 2005 geopend van 8.30 tot 12.00 uur. De openstelling op dinsdagmiddag en -avond is verplaatst naar de woensdagmiddag en -avond. Op woensdag zijn we dan aaneengesloten geopend van 15.00 tot 19.30 uur.

Op zaterdag 7 januari 2006

bent u van 11.00 tot 17.00 uur van harte welkom tijdens de open dag van het gemeentehuis. U kunt dan een kijkje nemen in het hele gemeentehuis.