Ingezonden persbericht


UITNODIGING

DORDRECHT, 11 november 2005

Dertigjarig De Hoop informeert pers over toekomstplannen

Dordrecht Op donderdag 17 november a.s. van 14.00 tot 16.00 uur organiseert Stichting De Hoop, centrum voor evangelische verslavingszorg en hulpverlening in Dordrecht, een ontmoeting met de pers. Plaats van handeling: Dorp De Hoop, Provincialeweg 70 in Dordrecht. Aanleiding is het 30-jarig bestaan van de organisatie. In de bijeenkomst zal, naast een korte terugblik, ingegaan worden op de toekomstplannen van De Hoop. Via een rondleiding door Dorp De Hoop wordt de pers aangegeven waar de toekomstplannen gerealiseerd zullen worden.

Leden van de pers die deze bijeenkomst willen meemaken, worden gevraagd zich op te geven. Per email kan dat via: m.duifhuizen@dehoop.org (Marijke Duifhuizen) of via h.noordhof@dehoop.org (Harm Noordhof). Telefonische aanmelding kan via respectievelijk de telefoonnummers (078) 6111421 of (078) 6111435.

N.B. In het kader van 30 jaar De Hoop geeft de bekende Amerikaanse zangleider Don Moen twee concerten. Leden van de pers die Don Moen willen spreken, wordt gevraagd dit bij opgave nadrukkelijk aan te geven.

c51b4a.gif