Ingezonden persbericht

Congres Planet Sponsorship 2005

Trends en prognoses op het gebied van associatieve marketing

AMSTERDAM, 20051006 -- De tijd van geven of nemen is voorbij. We leven in 2005, consumenten begrijpen dat veel activiteiten niet kunnen plaatsvinden zonder steun van het bedrijfsleven. Sterker nog; consumenten hebben waardering voor bedrijven die een substantiële bijdrage leveren aan datgene wat hen boeit. Makkelijk opgeschreven, maar hoe werkt dat in de praktijk en gaat dit alleen op voor goede doelen of ook voor het sponsoren van sport, muziek en film?


Sponsoring als onderdeel van een associatieve marketing strategie wordt steeds breder ingezet. Wat niet zo lang geleden gezien werd als donatie wordt meer en meer ingezet als een strategische marketing tool. En dat is een goede ontwikkeling!

Planet Sponsorship 2005, met als thema 'Geven en/of nemen', geeft antwoord op alle vragen. Natuurlijk door de sprekers, waaronder David Stubley (Mindshare/Performance Worldwide) Hein Verbruggen (IOC/Beijing 2008)en André Smit (Shell Nederland), zeer ervaren in het vakgebied associatieve marketing. Maar zeker ook door de workshops, met als sprekers Erik Romijn (Heineken Brouwerijen), Henk Keizer (De Vrede van Utrecht), Stephan Fellinger (Fellinger interactieve marketing) en Charles Ruijs (Rabobank). Bij de workshops komen alle sponsordomeinen aan bod en de deelnemers worden in staat gesteld op een interactieve manier kennis op te doen. Tevens is er volop gelegenheid om te praten met de andere deelnemers aan het congres. Dagvoorzitter is
Tom van 't Hek. Klik hier voor meer informatie over het programma.

Het belang van associatieve marketing neemt toe, de behoefte aan kennis dus ook. Planet Sponsorship is de plaats waar vraag en aanbod elkaar ontmoeten!
U kunt zich nu al aanmelden!
U kunt zich hier aanmelden voor Planet Sponsorship 2005.

Facts
Datum: 17 november 2005
Tijd: 9.30 uur tot 18.00 uur
Plaats: Amsterdam ArenA, Amsterdam
Kosten : Leden GVR Sectie Sponsoring ¤ 345,- , CMC
(GVR, VEA en BVA) leden ¤ 425,-, Niet-leden ¤ 545,-

Meer informatie
Het totale programma wordt in september bekend gemaakt. Heeft u specifieke vragen over deelname aan Planet Sponsorship en/of de GVR Sectie Sponsoring? Bel dan gerust met Annemieke van Maaren, tel. 020 - 6699777 of mail naar annemieke@gvr.nl




GVR, Centrum van Marketingcommunicatie