Phantasialand creatief toppark in herfst en winter

Phantasialand buro holland

Persbericht 31 oktober 2005

PHANTASIALAND CREATIEF TOPPARK IN HERFST EN WINTER
Festival der Lichter, Dinnershow Fantissima en Wintertraum zorgen voor perfect winteraanbod attractiepark.

Phantasialand in Brühl bij Keulen behoort al jaren tot de top van de attractieparken in Europa. De komende maanden bewijst het park weer zijn koppositie door een programma te brengen dat buitengewoon mooi entertainment laat zien in een betoverend decor van het park.

In de eerste plaats is daar natuurlijk nog het 'Festival der Lichter', dat tot eind van deze maand elke woensdag tot en met zondag te zien is. Nu het in het park wat eerder donker wordt vormen miljoenen lampjes een feeërieke verlichting, die een heel speciale warme sfeer aan het park geeft. Op deze dagen blijft Phantasialand tot 9 uur 's avonds geopend en het hoogtepunt van de avond wordt gevormd door een heuse lichtjesparade met tal van verschillende showtaferelen en tientallen artiesten.

Van 17 november tot 13 mei wordt een van de sfeervolle theaters van Phantasialand geheel omgebouwd in een buitengewoon decor voor de fabelachtige dinnershow 'Fantissima'. Terwijl deze show vorig seizoen 20 maal geprogrammeerd werd zijn nu maar liefst 120 avonden gereserveerd om in te spelen op de vraag naar 'Fantissima'. Het avondprogramma dat ook wel 'een nieuwe standaard op het gebied van diner entertainment' wordt genoemd start elke avond om 20 uur voor een programma van drie en een half uur. Elke woensdag tot en met zondag genieten zowel het publiek als alle artiesten samen van deze sprookjesachtige belevenis.
Fantissima is het best te omschrijven als het naadloos in een perfecte choreografie samensmelten van een prachtig vier-gangen-diner met uitgelezen wijnen, een onnavolgbare show, vormgegeven in een adembenemende ambiance bij romantisch goudglanzend kaarslicht. Alle informatie over deze bijzondere beleving is te vinden op de speciale website www.fantissima.de .
Een glas fluweelzachte wijn: een streling voor de tong. Verleidelijke geuren van bijzondere specerijen. Subliem genot. Voortreffelijke ingrediënten, meesterlijk gecomponeerd, betoverend geserveerd.
'Fantissima is gewoon het beste dat je jezelf en je gasten kunt gunnen deze winter!'

Dat Phantasialand in elk jaargetijde op een andere manier te beleven is bewijst Phantasialands 'WINTERTRAUM', de speciale winteropenstelling van het park. De typische sfeer van de Duitse 'Weihnachtszeit' is vertaald naar het hele park. Natuurlijk kom je de Kerstman tegen, zie je sprekende bomen, flanerende elfjes, vrouw Holle wellicht en doe je betoverende of betoverde ontdekkingen. Je voelt de sneeuw knisperen onder je schoenen en geniet van de vele extra winterattracties die het park biedt: snowtubes, schaatsen, motorsleetjes voor de kleintjes en een echte rodelbaan! Vanzelfsprekend zijn alle grote attracties van het park ook tijdens WINTERTRAUM geopend en kun je genieten van de prachtige shows die Phantasialand biedt. Ook het gastronomische aanbod is helemaal afgestemd op de winter. De geur van 'Lebkuchen' gaat van neus tot neus door het park, er zijn speciale gerechten van warme kastanjes tot een menu met gevulde eend! De hele sfeer is eigenlijk in één zin samen te vatten: nergens is het méér winter dan in Phantasialand! WINTERTRAUM start al op 26 november en is er dan elke woensdag tot en met zondag. In de Kerstvakantie natuurlijk dagelijks, behalve op 24 december en 1 januari. Phantasialands WINTERTRAUM start elke dag om 11 uur en blijft elke dag geopend tot 20.00 uur!

Daarna is het voor wie wil blijven nog mogelijk te blijven slapen in het Hotel Phantasia, een prachtig vier sterren hotel geheel in Chinese stijl, dat afgelopen jaar met de Platina Award tot allerbeste themahotel van de Europese attractieparken werd verkozen door 'Freizeitpark-Tester-Team'.

Alle informatie en mogelijkheden voor boekingen van Festival der Lichter, Fantissima, Phantasialands WINTERTRAUM en Hotel Phantasia is te vinden op www.phantasialand.de .


---
Noot voor redactie (